Skip to main content

Zovu je “super plavuša”: Ova Ukrajinka je od glave do pete preslikana Karleuša

Jelena Karleuša svojom pojavom privlači pažnju kako u Srbiji i na prostoru bivše Jugoslavije, tako i u inostranstvu. Ovog puta, idemo u Ukrajinu, gdje je tamošnja najveća pjevačka zvezda Olja Poljakova, se maltene maskirala u JK.

Naime, plavokosa Ukrajinka na sebi je imala izazovnu crnu haljinu, te šeširić na glavi. Olja se tako obukla za potrebe ukrajinske verzije emisije “The Mask Singer”. Istu odjevnu kombinaciju imala je i Jelena Karleuša u “Zvezdama Granda”

Inače, Poljakova ima više nego zanimljivu biografiju. Naime, kako stoji na njenoj stranici na Vikipediji. Rođena je 17. januara 1979. godine, tokom svog odrastanja škovolovala se na Kijevskom Nacionalnom Univerzitetu za kulturu i umetnost, a pohađala je “Petar Čajkovski” nacionalnu muzičku akademiju, gdje je stekla diplomu operske pjevačice.

Njen otac je bio muzičar, a njen očuh diplomata, koji je službovao u zemljama španskog govornog područja (bio je konzul Sovjetskog Saveza u Kubi pet godina, zatim u Meksiku, te u Urugvaju).

ukrajinka ili karleuša
Ukrajinka ili Karleuša

Oljin očuh je bio dobar prijatelj sa Raulom Kastrom i sa Pablom Eksobarom, a kum Poljakove je, vjerovali ili ne, Fidel Kastro.

Najveća muzička zvijezda Ukrajine, kako se navodi, je prijateljica sa akutelnim predsjednikom te zemlje Volodimirom Zelenskim. Olja ima nadimak “super plavuša”, a 2018. godine je od strane jednog magazina izabrana za najljepšu ženu godine u Ukrajini.

Poljakovala je navedenu odevnu kombinaciju nosila prije tri dana, dakle 18. decembra 2020. godine.

S druge, u ovoj istoj kombinaciji Jelena Karleuša se pojavila u “Zvezdama Granda” 27. oktobra 2020. godine.

Bukvalno, najveća ukrajinska muzička zvijezda se maskirala u JK, piše Telegraf.