Skip to main content

Finalista prošlogodišnje sezone šoua “Zvezde Granda” Bojan Pavlović već neko vrijeme uživa u ljubavi sa sa mladom Splićankom Nikolinom Pelaić, danas poznatom pjevačicom. 

Zvezde Granda mu “presudile”- Bojan ne krije koliko je zaljubljen, a kad god nema poslovnih obaveza mladi pjevač spakuje kofere i otputuje u Hrvatsku kod svoje izabranice.

Najbolji telefoni do 200 evra

– To je velika razdaljina, ali sve se može postići kada se dvoje ludo vole… Ona se interesuje što je meni drago, voli da sve zna, a ja je volim takvu kakva je – rekao je Bojan u emisiji “Grand news”, pa otkrio da li je njegova djevojka ljubomorana kada ga na nastupima salijeću obožavateljke:

– Bile je na mom nastupu, nije bilo nikakvih problema, ja sam se lijepo ponašao. Ne provjerava mi telefon, imamo potpuno povjerenje, ima ljubomore, ali ne bolesne.

zvezde granda zaslužne za romansu
Zvezde Granda zaslužne za romansu

Bojanu osim na ljubavnom planu i na poslovnom cvjetaju ruže, pa sprema jedan muzički novitet kojim će sve iznenaditi, jer je riješio da eksperimentiše sa muzičkim žanrovima i više ne bude klasičan narodnjak.

– Kada su se svi promijenili valjda mogu i ja malo, ovo će da bude balada za prve plesove, vidjećemo kako će da prođe – kaže mladi pjevač.