Skip to main content

Najprestižnije takmičenje u regionu “Zvezde Granda” mnogim mladim pjevačima donijelo je sjajne karijere, a nekima se desila i ljubav! 

Koliko često treba vježbati ?

“Zvezde Granda” – Nastale su mnoge veze, brakovi …

Neke ljubavi su planule, pa se i ugasile. Ima onih koje jos traju, a pojedine su i krunisane brakom, prenosi “Grand news“.

Bračni par Ivana Pavković i Petar Mitić zajedno su učestvovali u petoj sezoni “Zvezda Granda”, gdje su oboje stigli do finala 2011. godine. Tokom takmičenja su se samo družili, a nakon što su kročili na estradu iz prijateljstva se rodila ljubav, koja traje i danas. Ivana i Petar su u braku tri godine i imaju sina Vujadina.

zvezde granda kumovale uspješnom braku
Zvezde Granda “kumovale” uspješnom braku – Nikolina Kovač i Saša Kapor

Još jedan bračni par iz redova “Zvezda Granda” je primer snažne zajednice. Nikolina Kovač i Saša Kapor su se prvo družili, a onda su počeli da se zabavljaju još dok se Nikolina takmičila u “Zvezdama Granda” 2012. godine. Godinu dana kasnije su se tajno vjenčali i iste godine postali roditelji sina Nikolaja zatim je na svijet došla kćerka Nikoleta.

2008. godine kao bomba je odjeknula je vijest da su novi ljubavni par iz ovog takmičenja Rada Manojlović i Milan Stanković. Na prvi pogled, njih dvoje su ljudima bili spoj nespojivog, vremenom su se svi navikli i navijali za par koji je uspio da sačuva vezu četiri godine. Poslije turbulentnih svađa, koje su punile štampu Milan i Rada danas imaju samo lijepe riječi jedno za drugo.

rada i milan.jpg

Radu Manojlović i Harisa Berkovića godinama prate razni medijski skandali, ali uprkos tome njih dvoje su i dalje zajedno i ljubav cvjeta kao i prvog dana. Rada i Haris svake godine najavljuju vjeridbu i svadbu, ali izgleda da još uvijek nisu spremni na taj korak.

9ee43ba45ce4739c321242776c86f8425cb957c6.jpg

Zvezde Granda – Aleksandar Marinković Gute i njegova izabranica, koleginica koju je upoznao tokom takmičenja Elena Milenkovska, stali su na ludi kamen i o tome obavestili svoje pratioce na Instagramu a nakon toga u dom je stigao sin.

gute.png

2017. godine na ludi kamen stali su Gorana i Marko Gačić nakon veze koja je započela u Zvezdama Granda. Par uživa u ljubavi, a kuma na vjenčanju bila im je pevacica Tamara Milutinović.

zvezde granda - gorana i marko gačić

Zvezde Granda zaslužne i za brak – Gorana i Marko Gačić

Ipak, nekim parovima se nije posrećilo. Najintrigantiji par među Zvezdama Granda svakako su bili Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, koji su se smuvali 2009. godine. Nakon njiihovog zajedničkog učešća u “Farmi 2” 2010. godine gdje su se stalno svađali, oboje su bili izbačeni iz “Granda”, a onda je njihova veza ubrzo pukla.

milena i nemanja.jpg

Aleksandra Prijović Ljuba Perućica nakon dvije godine veze odlučili su da stave tačku na svoj odnos.

prija i aleksandra.jpg

Ana Sević i Darko Lazić su takođe pjevači koji su se proslavili u takmičenju “Zvezde Granda”, a kojima se dogodila ljubav. Ana i Darko su godinama odolevali raznim medijskim pisanjima i aferama, a onda su obavijestili javnost da se rastaju. Ana je sada u vezi sa biznismenom Danijelom, a Darko ima vjerenicu Barbaru sa kojom planira brak i svadbu u junu ove godine.

ana i darko.jpg

Milica Todorović prvog dečka je upoznala zahvaljujući šouu “Zvezde Granda”, a to je bio njen kolega Nenad Jovanović, sa kojim se zajedno takmičila u drugoj sezoni pomenutog takmičenja. Njih dvoje su bili nekoliko godina zajedno, a onda je Milica otišla u zagrljaj Radetu Kovačeviću, bratu pjevača Saše Kovačevića.

milica i nenead.jpg

Iz drugarstva Aleksandre Mladenović i četri godine mlađeg Uroša Živkovića poslije nekog vremena rodila se ljubav, na koju su im svi duže vrijeme ukazivali. Bili su omiljeni par kako u društvu tako i na ugovrenim nastupima koje su radili zajedno. Iako je svako krenuo svojim putem nakon raskida, ostali su u korektnim odnosima, i i dalje poslovno sarađuju.

aleksandra i uros.jpg

Tanja Savić i Darko Filipović jedan su od parova koji su ljubav započeli tokom takmičenja. Nakon raskida oni su ljubavnu sreću pronašli sa novim partnerima, ali jedno o drugome nemaju mnogo lijepih riječi. Osim veza, zvijezde popularnog muzičkog tamičenja učesnici su i ljubavnih trouglova.

darko i tanja.jpg

Jedan od zanimljivijih je onaj između Joce StefanovićaSlobe Vasića i mlade Topalkove kćerke Helene. Naime, Helena je prvobitno bila u dugoj vezi sa Stefanovićem, međutim, prošle godine ipak su stavili tačku na ljubav. Mlada ljepotica nije dugo tugovala, već se obrela u zagrljaju Jovanovog kolege Slobe Vasića nakon što je raskinuo vjeridbu sa tadašnjom izabranicom.

helena sloba joca.jpg

Neke ljubavi se nisu desile ikao je bilo jendostranih simpatija. Pobjednik takmičenja Zvezde Granda Riste Risteski u mnogim intervjuima izjavljivao je da gaji simpatije prema Milici Pavlović ali ona nije odgovarala kao što ni Aleksandra Bursać nije izvratila simpatije kolegi Emrahu Emši.

emso i aleksandra.jpg

Takodje iako su najvaljivali vezu nakon finala u prošloj sezoni Ivana Bogicević i Muharem Hadrović ostali su samo prijatelji. Nije čudno da su se mnogobrojni parovi upoznali upravo preko posla, a svjedoci smo da su ”Zvezde Granda” iznjedrile vjerovatno najveći broj ljubavnih parova.

ivana i muharem.png

Foto: Instagram / Autor: D. Bukovčić/Grand news