Zašto radio?

Radio je najličniji medij, budimo se i vozimo s omiljenom stanicom. Često pjevamo zajedno kada „naleti“ ona naša pjesma. Radio je naš najbolji prijatelj kada smo sami, na poslu, u automobilu i, često, kada idemo na spavanje. Nijedan drugi medij ne nudi toliki stepen intime. To je magija radija koja će vaš brend dići na sasvim novi nivo i to uz minimalna ulaganja.

Zašto Narodni?

Narodni je moderan radio formatiran prema potrebama slušatelja. Podjednako nas slušaju muškarci i žene, prosječan slušatelj ima 34 godine. Prvi smo po slušanosti Zenici i centralnoj Bosni sa stalnim trendom rasta. Oglašivači su nam partneri s kojima želimo ostvariti dugoročnu suradnju s obostranom koristi. U ponudi imamo, od klasičnih spot kampanja, do po mjeri napravljenih promocija i sponzorstava.

Konstantno radimo na novim kreativnim rješenjima. Pratimo svjetske trendove u radijskom oglašavanju i prilagođavamo ih našem tržištu. Koristimo najnoviju tehnologiju medijskog planiranja što donosi još bolje rezultate.

Naš osnovni cilj je povezati vas s našim slušateljima i učiniti vas dobrim prijateljima. Mnogo će nam pomoći činjenica da imamo preko pola miliona vjernih slušatelja koji čekaju da vas upoznaju.

Mi ne prodajemo sekunde ili riječi. Mi osmišljavamo reklame i kreiramo marketinške kampanje koje će značajno povećati vašu prodaju. A to je svrha oglašavanja, zar ne?

Kako slušati Narodni radio

NARODNI RADIO ZENICA
Maršala Tita bb (Zeničanka – II sprat)
72000 Zenica, Bosna i Hercegovina

Oglašavanje:
+387 62 889 889

info@narodni.ba