Skip to main content

Narodni radio BiH

Narodni radio ističe se iz mase s pažljivo odabranom narodnom muzikom, kratkim lokalnim i sportskim vijestima te kreativnim reklamama. Osnovan je 2014. godine kao prvi moderno formatiran FOLK radio na Balkanu. Narodni je muzički radio sa lokalnim vijestima, reklamama i drugim govornim sadržajima.

Narodni radio Zenica je najslušaniji radio u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine. Krajem 2018. godine pokrenuta je i druga stanica Narodnog radija, Narodni radio Tuzla koji je dostupan u gotovo cijelom Tuzlanskom kantonu. U 2020. godini pokrenut je i Narodni radio Sarajevo koji je svakim danom sve popularniji u glavnom gradu BiH.

Narodni radio BiH je dio TNT Grupacije koju čini 7 radio stanica, 4 TV kanala i mrežu portala. Svi naši mediji pokrivaju lokalno djelovanje i imaju jaku povezanost s ljudima, pomoći će vam da ostvarite nevjerojatne marketinške rezultate.

Glavna prednost 3 lokalne stanice i načina na koji Narodni radio BiH emitira program je što se stvara baza lojalne publike i bolja povezanost sa slušateljima. Sve to dovodi i do bolje iskoristivosti budžeta, jer s lokalnim radio oglašavanjem maksimalno iskorištavate vaš budžet.

Naziv i brend “Narodni radio” je vlasništvo TNT Grupacije i kao takav je zaštićen međunarodnim pravom pri Institutu za Intelektualno vlasništvo BiH. 

Slušaj Narodni radio BiH online

Jednostavno nas slušajte preko vašeg mobitela, računala, laptopa…

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za sve upite ili oglašavanje.

Narodni radio BiH Aplikacija

Skinite aplikaciju Narodnog radija