Oglašavanje

Oglašavajte se na Narodnom radiju i efektivno iskoristite vaš marketinški budžet. Zahvaljujući lokalnom oglašavanju, isključivo ciljanoj publici, za manje uloženog dobivate više!

Narodni radio sastoji se od tri radio stanica u Sarajevu, Zenici i Tuzli, što nam omogućava emitiranje reklama isključivo na onoj stanici koju sluša vaša publika. Kroz 20 godina rada razvili smo i sopstveno softversko rješenje, s kojim vašu reklamu emitiramo u najbolje vrijeme i tako je serviramo najvećem broju slušatelja.

Do sada smo surađivali s više od 500 malih i srednjih biznisa, a zahvaljujući odličnim rezultatima koje su ostvarili, mnoge suradnje traju i dalje. Iskoristite prednost lokalnog radio oglašavanja i vašu reklamu emitirajte isključivo ciljanim slušateljima na području Zenice i/ili Tuzle. Tako će se vaš budžet smanjivati sporije, a postizati ćete znatno bolje rezultate od reklamiranja u cijeloj BiH.

Imamo iskustva i sa kreiranjem radio reklama te naš tim kreativaca može vašu poruku pretvoriti u zabavnu reklamu. Na taj način će slušatelji čuti vašu poruku i zapamtiti što reklamirate. Ne ustručavajte nas kontaktirati!

Slušaj nas online

Jednostavno nas slušajte preko vašeg mobitela, računala, laptopa…

TOP 10 lISTA

Pogledajte TOP 10 pjesama TNT radija

Narodni aplikacija

Skinite aplikaciju Narodnog radija