Skip to main content

Oglašavanje

OGLAŠAVANJE – Reklamirajte se na Narodnom radiju i efektivno iskoristite vaš marketinški budžet. Zahvaljujući lokalnom oglašavanju, isključivo ciljanoj publici, za manje uloženog dobivate više!

Narodni radio sastoji se od tri radio stanica u Sarajevu, Zenici i Tuzli, što nam omogućava emitiranje reklama isključivo na onoj stanici koju sluša vaša publika.

Kroz 20 godina rada razvili smo i sopstveno softversko rješenje, s kojim vašu reklamu emitiramo u najbolje vrijeme i tako je serviramo najvećem broju slušatelja. Želite da probate ciljano oglašavanje? Javite nam se!

Oglašavanje na radiju donosi super rezultate. Do sada smo surađivali s više od 500 malih i srednjih biznisa, a zahvaljujući odličnim rezultatima koje su ostvarili, mnoge suradnje traju i dalje. Iskoristite prednost lokalnog radio oglašavanja i vašu reklamu emitirajte isključivo ciljanim slušateljima na području Sarajeva, Zenice i/ili Tuzle. Tako će se vaš budžet smanjivati sporije, a postizati ćete znatno bolje rezultate od reklamiranja u cijeloj BiH.

Imamo iskustva i sa kreiranjem radio reklama te naš tim kreativaca može vašu poruku pretvoriti u zabavnu reklamu. Na taj način će slušatelji čuti vašu poruku i zapamtiti što reklamirate.  Želite povećati prodaju? Javite nam se !

Slušaj nas online

Jednostavno nas slušajte preko vašeg mobitela, računala, laptopa…

TOP 10 lISTA

Pogledajte TOP 10 pjesama TNT radija

Narodni aplikacija

Skinite aplikaciju Narodnog radija