Skip to main content

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji Aca Lukas u petak, 3. novembra, kreće na veliku regionalnu turneju, na kojoj će, pored koncerta, publika moći uživati u filmu “Pokidan” koji je snimljen prema motivima iz njegovog života.

U Beogradu je danas održana press-konferencija povodom premijere filma “Pokidan” i koncerta Ace Lukasa u beogradskoj Areni.

– Ovaj jedinstveni događaj desit će se na Lukasov rođendan, 3. novembra. Arena je rasprodana u rekordnom roku. Za kratko vrijeme je prodano 20.000 ulaznica. Bit će ovo najveća premijera filma ikada održana u Evropi – kažu organizatori iz Hype produkcije.

Dan poslije beogradske premijere film “Pokidan”, inače prvi dio trilogije “Kafana na Balkanu”, bit će premijerno prikazan u Hrvatskoj. Interes za projekciju filma u splitskoj sportskoj dvorani Gripe već sada je velik, kao i za jedinstveni događaj u Sarajevu, koji je zakazan za srijedu, 8. novembra.

Sve ljubitelje lika i djela Ace Lukasa 8. novembra očekuje nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma “Pokidan” od 19 sati u sportsko – kulturnom centru Skenderija u Sarajevu, a odmah po završetku filma, od 21 sat počinje senzacionalan koncert Ace Lukasa i Folk Haus Benda.

Film „Pokidan” nastao je po motivima života muzičke zvijezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života.

Glavnog lika, Peđu Kovača, tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama su i Ivan Đorđević, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Marija Pikić, Radoje Čupić, Branka Katić i mnogi drugi.

Film “Pokidan” u produkciji Hypea obećava duboke emocije, intrige i spektakularnu muziku, te otkriva izazove i uspone koje je pjevač doživio tokom svoje karijere.

Pružit će i intiman uvid u život Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas, prikazujući sve aspekte njegovog osobnog i profesionalnog života.