Skip to main content

Ana Nikolić upala u tešku depresiju: Udebljala se 15 kilograma, utjehu traži u flaši

Pjevačica Ana Nikolić (42) ponovo je upala u kandže poroka, ona već duže vrijeme svakodnevno konzumira alkohol, zbog čega se u posljednjih mjesec i po ugojila više od 15 kilograma!

Naime, pjevačica je ponovo u teškoj depresiji, pa se od nje ne odvaja majka Milijana, koja na sve načine pokušava da je ubijedi da potraži stručnu pomoć.

Ana je počela da pretjeruje s alkoholom nakon što je njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta uhapšen. Ranije je umjela da popije po neku čašicu, ali nikada nije pretjerivala. Otkako je Rasta na slobodi, Tara boravi kod njega ili kod njene majke Milijane, koja joj pomaže oko brige o djetetu. Kad god bih se vidjela s Anom, pitala bih je za Taru, gdje je i kako je, a ona bi mi rekla:

Biografija Safeta Isovića

“Majka je čuva! Nervozna sam u posljednje vrijeme, svi mi idu na živce. Smirena sam samo kad vidim flašu alkohola ispred sebe.” Tad sam shvatila da je ona ponovo u nekoj depresiji, vidi se na njoj da je nešto muči – otkriva izvor blizak pjevačici a zatim nastavlja:

– Anu sam skoro pozvala na kafu, a ona je naručila flašu šampanjca usred bijela dana kad smo sjele u kafić! Htjela sam na finjaka da joj kažem da sam primijetila da ponovo mnogo pije, a ona bi samo počela da se smije i da mijenja temu.

Rekla mi je da joj majka priča da treba da potraži stručnu pomoć jer je depresivna i mrzovoljna danima. Ni nju nije shvatila ozbiljno iako joj je pomenula da se ugojila više od15 kilograma. Kad je s Tarom, glumi da je sve kako treba i da je raspoložena, ali je istina drugačija. Ne znam da li je muči ljubavni život, finansije ili nešto treće. Neće ni o čemu da priča i pravi se da je sve u redu. Svi znate da trenira i da se zdravo hrani, a šta joj se sad odjednom desilo, samo ona zna.

ana nikolić upala u tešku depresiju
Ana Nikolić upala u tešku depresiju | Ana Nikolić upala u tešku depresiju | Ana Nikolić upala u tešku depresiju | Ana Nikolić upala u tešku depresiju

Inače, na društvenim mrežama se prije nekoliko dana munjevitom brzinom proširio snimak koji je pjevačica objavila, a na kom izgleda kao da je mrtva pijana!

Nikolić je imala zakazano slikanje, a dok je pozirala, u jednom trenutku se okrenula i počela da viče na ljude koji su se slučajno našli u blizini. Ona je toliko urlala da su je čuli svi u okolini, pa nema sumnje da se opet vratila starom poroku.

Otkako je Stefan Đurić Rasta pušten iz pritvora krajem januara, niko, pa ni najbliži reperovi prijatelji, ne znaju šta je s njim. On se navodno vidio samo s Anom i kćerkicom Tarom kada je izašao na slobodu, a od tada mu je mobilni telefon ugašen.

– Stefanu je bilo bitno samo da vidi dijete, a poslije toga kao da je nestao. Nije se čuo ni sa kim od prijatelja i saradnika iz firme, pa niko danima nema pojma šta se s njim dešava. Kod sebe nema mobilni telefon i zbog toga je nedostupan sve vrijeme.

Nije se čuo ni s Alenom Sakićem, s kojim provodi najviše vremena. Tada smo se malo zabrinuli jer je je za njega neprirodno da se danima ne javlja. Kolege nemaju pojma šta je s njim, a potreban im je za mnogo stvari u firmi. Posao im već neko vrijeme stoji – rekao je reperov drug.