Skip to main content

Boban Rajović kao kauboj “razvaljuje” kako izgleda: Žene poludjele za novim imidžom, “pao” milion za 72 sata!

Boban Rajović jedan od najpopularnijih i najzaposlenijih muških vokala na domaćoj sceni ima novi hit!

Koliko često treba vježbati ?

Iako je i sam vrlo strog kada je u pitanju to šta jeste, a šta nije hit, Boban Rajović ovaj put priznaje da njegova nova pjesma “Kamen u cipeli” ima odličnu perspektivu i da “miriše” na veliki hit.

U spotu koji je sniman malo u Srbiji, malo u Americi, vidi se Rajović u potpuno novom imidžu, ali i obučen kao kauboj što je, kako komentarišu žene, sjajno iznio.

“Da mi je neko rekao da ću se u 21. vijeku zaljubiti u kauboja ne bih vjerovala”, “Kako čovjek izgleda, a ima 50 godina”, “Uvijek najbolji, uvijek predan svojoj publici i poslu”, “Odlična pjesma, bravo legendo!”, samo su neki od brojnih komentara.

boban
Boban Rajović dostigao milion pregleda za manje od 72 sata

Kako Boban ističe, ponosan je na urađeno.

– Kamen u cipeli je od Boga dar, zato ga ne vadite, ostavite ga, neka žulja. Nadam se da će i ova moja pjesma da vas “žulja u budućnosti” i da će vas tjerati da je slušate svaki dan. Dragi moji, hvala vam za sve ove godine. Volim vas – napisao je Boban, a potom se osvrnuo i na preglede.

– Meni je,u svakom slučaju,mnogo drago što smo došli do milion pregleda za tako kratak period, 72 sata, ali smatram i dalje da to nije mjerilo za hit. Pratio sam mnogo pjesme i YouTube preglede u posljednje dvije godine i shvatio sam da se mnogo, ali mnogo tih pjesama sa silnim milionima pregleda danas uopšte ne sluša. Dođu do nekoliko miliona i godinu ili dvije kasnije ih nigdje nema, i pored ogromne pompe koja se dogodi u momentu kada pjesma izađe.

boban
Boban Rajović dostigao milion pregleda za manje od 72 sata

A, kada uspiješ da imaš pjesmu koja se pjeva i sluša u kafani i klubu, a istovremeno ima milionske preglede, e onda imaš hit. Sve ostalo moje drage kolege, a i ja zajedno sa njima, možemo da zaboravimo. Ova moja pjesma ima milion i sto hiljada pregleda za 3 dana i saradnici sa radio stanica mi javljaju da je publika baš traži. Zbog toga mi je puno srce, jer to je jedino mjerilo da si uradio pravu stvar – iskren je Boban.

Inače, Rajović je već prije nekoliko mjeseci imao do kraja bukirano ljeto, pa će i ovog ljeta broj nastupa premašiti 100, što znači da će pjevač nekada imati i po dva nastupa dnevno.

Uživajte u pjesmi:

https://www.youtube.com/watch?v=_Ff07x1Qiis

Foto: Dejan Milićević