Skip to main content

Ovaj slatkiš sa fotografije je od nestašnog dječaka izrastao u talentovanog momka, čiji glas ostavlja sve bez teksta.

da li prepoznajete pjevača sa fotke?
Da li prepoznajete pjevača sa fotke?

Tako je bilo i tokom njegovog učešća u „Zvezdama Granda“ kada je u sevdah bacio najveća imena estradne scene.

Žiri nije bio imun ni na njegov stas, te je stekao i status najbolje stilizovanog takmičara.

-Možemo da se kladimo u čokoladnu bananicu da ćeš ti biti pobjednik ovog takmičenja. Sad si u prednosti u odnosu na ostale kandidate jer si pokupio sve fore. Znaš da se obučeš, da izabereš pjesmu i imaš sve potencijale za dalje- rekla mu je Jelena Karleuša jednom prilikom, dok je Marija tvrdila da pjeva savršeno.

emrah emšo nekad i sad

Mediji su ga svojevremeno povezivali sa pjevačicom Aleksandrom Bursać, za koju je jednom prilikom istakao da je jedna od najljepših pjevačica na estradi.

To je moj tip djevojke, ženstvena je, malo je skromna, nije besramna, a sasvim je dovoljno atraktivna– rekao je za Grand.

Iako važi za pjevača koji pravi najbolji provod na veseljima i iza sebe ima mnogo pjesama, veliko iznenađenje za publiku bio je njegov duet sa pjevačicom Katarinom Živković.

Ukoliko ga niste prepoznali, mi vam otkrivamo o kome je riječ! Na fotografiji je popularni pjevač Emrah Emšo, za kojim, kako mediji pišu, djevojke danas lude.

emrah emšo nekad i sad

Inače, Emrah uveliko priprema nove muzičke projekte, a nedavno je digao veliku prašinu kada se u njegovom spotu pojavila djevojka koja neverovatnoi podseća na Teu Tairović.

Djevojka iz mog poslednjeg spota je zaista ličila na Teu. Ali zašto ne bih ostvario i saradnju sa Teom, možda čak i imam jednu pjesmu za duet sa njom… Baš u tačno tom ritmu koji bi odgovarao pjesmama koje ona i ja izvodimo – rekao je za Grand.

emrah emšo nekad i sad

Foto: Privatna arhiva,

Autor: J. Jović/Grand.online