Skip to main content

Nakon maestralnog finala „Zvezda Granda”, prošlogodišnji finalista, Hanad Džehverović, vrijedno je radio tokom ljeta i za svoju publiku pripremio iznenađenje.

Hanad Džehverović je danas predstavlju novu pjesmu i spot “Kunem ti se svim” koja je snimana u studiju Tempo.

Ljeto u Tuzlanskom Kantonu: 10 destinacija za posjetiti

Muziku je radio Almir Ajanović, tekst Amir Misirlić i Almir Ajanović, a aranžman potpisuju Damir Bećić i Almir Ajanović. Spot je radila ekipa New Era Digital.

hanad džehverović
Hanad Džehverović predstavio "Kunem ti se svim" (V1DEO)

“Spot je radila poznata ekipa iz Zenice, New Era Digital. To su momci koji svoj posao rade besprijekorno, to su pokazali i sa mojim spotom. Spot se snimao u Zenici na tri lokacije, nismo htjeli puno da komplikujemo, htjeli smo da dodamo taj šaljivi ton na samom kraju spota, koji je ujedno i tvist cijele priče koja se može vidjeti kroz video.

Vrhunska ekipa koja je radila pjesmu, sa Almirom Ajanovićem na čelu, pa Amir Misirlić i Damir Bećić koji su radili tekst, muziku, aranžman, mix i master, odradili su, što se mene tiče, odličan posao i napravili jednu jako dobru pjesmu. Pjesma brzo ulazi u uho, vesela je, energična, baš onako kako ja volim. Nadam se da će doživjeti uspjeh, jer svi ovi ljudi to zaslužuju.” kaže Hanad Džehverović.  

“Kunem ti se svim” je bila spremna još prošle godine ali je Hanad Džehverović odlučio da se vrati u takmičenje, te da pjesmu čuva i objavi je nakon završetka sezone „Zvezda Granda”.