Edis Agić – Zvezda Granda novom pjesmom izazvao buru, porodica poznatog pjevača umiješala prste: „Jesi li to ti?!“

Tokom učešća u „Zvezdama Granda“ šarmantni Edis Agić osvojio je mnogobrojnu publiku glasom ali i stasom, a sada je novom numerom pod nazivom „Neko drugi“ opravdao titulu jednog od najtalentovanijih pjevača u takmičenju.

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

Nakon dvije godine od prvog singla, Edis je obradovao publiku sa nadom da će ispuniti njena očekivanja, a ako je sudeći po komentarima, u tome je već uspio.

-Stvarno se nadam da će vam se svidjeti pjesma. Svi volimo kada nas ponese emocija pjesme koju čujemo, e, upravo tako je mene ponijela emocija ove numere- poručio je Edis Agić koji je u “Zvezdama Granda” zahvaljujući Aleksandru Miliću Milju stigao do sedmog kruga.

edis agić

Osim publike i nekadašnjeg mentora, njegov talenat prepoznao je i jedan od najpopularnijih pjevača današnjice, Dado Polumenta koji je pjevaču na početku karijere pružio neizmernu podršku.

Prostamid - Za zdravu prostatu

Kako ekipa Granda saznaje, Edis je novi singl snimao baš u njegovom studiju, a za sjajan tekst i muziku zadužena je Polumentina sestra, Alisa Polumenta-Brulić.

„Edis je veliki potencijal, bravo momak“, „Pjesma i spot su vrhunski“, „Bravo momak, samo naprijed“, „Kidalica“, „Brutalna pjesma“, „Adile je l’si to ti? Svaka čast za izvođenje!“, samo su neke od reakcija oduševljeni slušalaca koje su preplavile društvene mreže i YouTube kanal.

edis agić

„Novi život živim, al’ još uvijek gostim stare duhove, od ljubavi postim, nosim lažni kostim, lažem drugove…“, glasi stih Edisovog novog singla, a cijelu pjesmu poslušajte klikom na video ispod:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović/Grand.online