Skip to main content

Edita Aradinović i Kija Kockar već danima se “časte” po društvenim mrežama.

Destinacije Sa Najboljim Provodom U Srbiji

Edita vs. Kija – Kako je sve počelo

Već danima javnost potresa žestoki okršaj između Marine Visković i Saše Mirkovića, a svaka od zavađenih strana ima svoju podršku. Pjevačici je među prvima u pomoć pritekla Edita Aradinović, izjavivši da estradni menadžer sarađuje sa “polusvijetom i poluidiotima kojima se život svodi na rijalitije, spletkarenja i promiskuitet”.

To je isprovociralo Kockarevu koja tvrdi da je Edita aludirala upravo na nju. Zbog toga joj je odbrusila putem Instagrama i nazvala je “zavedenom u policiji prostitutkom sa osnovnom školom” piše Kurir

edita vs kija - časte se iz dana u dan po društvenim mrežama
Edita vs Kija – Časte se iz dana u dan po društvenim mrežama

Poslije toga je Aradinovićeva za medije poručila da nikoga javno nije prozvala, te da je Kija sama kriva što se pronašla u tim riječima. To je Kockarevu izbacilo iz takta, zbog čega je ponovo reagovala i osula paljbu po koleginici.

– Kao što je jedna budala rekla drugoj: “tuži mamu što si ružna”, tako se ti isto obrati onima koji su stavili tvoje ime uz te epitete. A ja te nisam pomenula! Zašto su baš tvoje ime stavili? Od toliko ljudi. Meni pored može da stoji “rijaliti pobjednica” za koju si navijala, ali to je to, srce – počela je Kija na Instagramu i dodala:

– Hajde paljba od mene. Prva si mi se nakačila, već godinama pokušavaš da podbadaš, ali krajnje neinteligentno, nije ti prvi put. Kuliram te, a pritom ti ništa nisam uradila. Nisam ja mamac za prepucavanja, nemoj niko da me čačka i ja sam kul. Čuvam tajne i imam pametnija posla – napisala je Kija.