Skip to main content

Cloud tehnologija, poput DaoFile, je možda prije par godina izgledala kao sci – fi međutim danas ona predstavlja osnovu bilo kojeg posla koji je vezan za internet. Želite poslati dokument kolegi ili možda trebate da pošaljete prijatelju ili članu porodice određenu fotografiju ili video zapis,upravo vam to sve omogućava cloud tehnologija, a sve to u samo par klikova.

Vrlo je važno odlučiti se kojoj kompaniji povjereti vaše najbitnije podatke, stoga vam mi nudimo dvije kvalitetne opcije kada je riječ o cloud hosting uslugi.

Ex Load cloud hosting usluga

Kada govorimo o historiji cloud hostinga uvijek moramo spomenuti Ex Load, zato što je Ex Load jedan od pionira cloud hostinga i pohranjivanja podatak na internet. Ex – Load kao i ostale varijante ove usluge nude pohranu i dijeljenje dokumenta, fotogorafija, video zapisa, itd. Ono što je specifično za Ex Load Premium jeste da je moguće pristupiti bilo kojem dokumentu bilo kad bez puno poteškoća, potreban vam je uređaj i stabilna internet konekcija.

Ex Load Premium omogućava objavljivanje relativno bilo koje vrste dokumenta, sve dok taj dokument ne sadrži neki vid sadržaja koji je omalažavajuće prirode. Poznati su također i po svom dizajnu web stranice i lakoći sa kojom korisnici mogu pristupiti podatcima koje su već prije pohranili uz pomoć Ex Load Premium usluge. Tvrde da se podatci koje one pohrane nikako ne mogu izgubiti i da ako koristite njihove usluge bez obzira šta se desilo vašem računaru ili dokumentu on će uvijek biti prisutan u cloud pohrani. Pored ovih tu su još i pogodnosti, neograničenog prostora za pohranu, mogućnost skidanja više dokumenata istovremeno, transfer velikih dokumenata i mnoge druge pogodnosti.

Budućnost je tu i ona nam nudi olakšanja u mnogim sferama života, pa tako i sferi pohrane podataka. Vrlo je važno da ne zaostajemo i da pratimo trendove kako bi svoj poslovni i svoj privatni život uveliko olakšali.

ex load premium i daofile kvalitetan izbor cloud hosting usluga
Ex Load premium i DaoFile kvalitetan izbor cloud hosting usluga

DaoFile premium se izdigao iznad konkurencije

Dakle DaoFile Premium account je usluga koja nudi spremanje dokumenata na tzv. cloud te na taj način proširuje vaš prostor pohrane dokumenata. DaoFile se i u besplatnoj i u premium verziji pokazala odličnom uslugom. Besplatna verzija naravno ima mnoga ograničenja koja vaše iskustvo neće učiniti najlakšim. Besplatni računi su tu da vam omoguće slanje par slika ili dokumenata vašem prijatelju ili kolegi dnevno, dakle podrazumijeva se dase ne bavite često slanjem ili primanjem dokumenata stoga ogroman prostor i brzina slanja dokumenata nisu potrebni.

Međutim ako ste upravo vezani za slanje dokumenata svakodnevno, onda bi bilo pravo vrijeme da počnete razmišljati od DaoFile premium account verziji koja vam nudi mnoge pogodnosti. DaoFile vam nudi terabajte i terabajte prostora koji smo sigurni da skoro nikada nećete moći popuniti, a čak i kad bi nekim čudom uspjeli stići limit koji je postavljen DaoFile bi vam samo proširio vaš prostor pohrane za još par terabajta, dakle imate gotovo neograničen prostor pohrane.

Sve je transparentno sa DaoFile premium account i uvijek imate uvid u to gdje su vaši dokumenti, dali su povučeni sa web stranice ili se i dalje nalaze na sigurnom. DaoFile se ponosi svojom sigurnosti i uvjerava svoje korisnike da su podatci kvalitetno enkriptovani i kako ne može doći do propusta u sistemu.

Naravno tu su i velika brzina skidanja dokumenata, kao i mogućnost neogranićenog broja paralelnih skidanja dokumenta. Skoro sve vrste dokumenta, slika i video zapisa su moguće za dijeljenje osim onih koji nose neprimjeren sadržaj.

Mobilnost je još jedan faktor koji je DaoFile usavršio. Dakle vi bilo gdje i bilo kad možete da vaš dokument provjerite, pregledate i pošaljete kome god vi želite. Bilo da to radite putem računara ili mobilnog telefona DaoFile uvijek ima obezbjeđenu vezu za vas kako bi mogli pristupiti svom dokumentu.