Skip to main content

Nakon četiri godine, Goca Tržan ponovo se vraća pred svoju sarajevsku publiku! 

Jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regionu Goca Tržan priprema veliki koncertni spektakl u Domu mladih u subotu, 17. juna u 20h!

KAKO SLOŽITI RUBIKOVU KOCKU?

Nakon brojnih klupskih koncerata, predstojeći koncert u Domu mladih bit će ujedno i prvi veliki solistički koncert Goce Tržan u  prijestolnici Bosne i Hercegovine. Ovo je koncert na koji je njena vjerna publika dugo čekala i koji se pomno pripremao. A Goca i Sarajevo se odavno vole i to nije tajna!

goca tržan
GOCA TRŽAN priprema 17.06. veliki koncert u Domu mladih, u Sarajevu

Goca Tržan već tridesetak godina pripada samom vrhu regionalne pop scene i kroz godine je ostala vjerna pop zvuku kojeg i dalje njeguje u svojim pjesmama.
Vlasnica velikih hitova „Fitilj”, „Srećo nečija”, „Haljina”, „Žena za jednu noć”, „Stoperka”,  „1200 milja”, „Gluve usne”, „Kad je bal, nek je bal”, „Ni na zemlji, ni na nebu” i mnogih drugih popularnih pjesama koje vole sve generacije publike, predstojećim koncertom najavljuje i svoj novi album, a u toku maja, publici će predstaviti i svoj novi singl.

goca tržan
GOCA TRŽAN priprema 17.06. veliki koncert u Domu mladih, u Sarajevu

Poznata po svom moćnom vokalu i energičnom scenskom nastupu, Goca Tržan u Domu mladih priprema dvosatni spektakl za koji će se bez sumnje tražiti karta više.
Ulaznice za koncert Goce Tržan upravo su puštene u prodaju u sistemu Kupikartu.ba, a mogu se kupiti i na platou Skenderije.