Skip to main content

Pjevač Halid Muslimović i njegova supruga Adelisa ove godine imaju veliki razlog za slavlje.

Koliko često treba vježbati ?

Pored unuka Adriana koji je 2020. u njihov dom unio najveću radost, ove godine porodica Muslimović ponovo očekuje prinovu. 

Halid Muslimović – Najsretniji sa unukom

– Imam unuka, a ove godine očekujem još jedno unuče, to je najveći kapital – otkrio je Halid koji je nedavno izjavio da mu je najveća želja da doživi da unucima pjeva na punoljetstvu. 

Pjevač je istakao da je porodičan čovjek, te da pored ljubavi prema sinu Enisu i kćerki Lejli, sada je sva pažnja usmjerena na unuka. 

– Uvijek sam bio brižan otac, uvijek sam davao sve za sina i kćerku, a sad sam i dobar dkeda. Inače sam za porodicu veliki borac – rekao je pkevač i dodao da mu je 2022. godina počela na najljepši mogući način. 

– Meni je Nova godina svaki dan, kada imam puno prijatelja oko sebe, veselimo se, svaki dan je nova godina kad je dobro – istakao je.

halid muslimović ima razloga za slavlje
Halid Muslimović ima razloga za slavlje

Kako je njegovo ime sinonin za dobar provod, pjevač je otkrio bez koje njegove pjesme ovih dana ne može da napusti kafanu.

– U posljednje vrijeme bez “Dunje” ne mogu nikako. Dunja je dobra i kao žena i kao rakija i kao drvo, nije mnogo visoka kad se padne, ne razbije se. Uglavnom, u svakom pogledu dunja je dobra i moja pjesma “Dunja” je dobro prošla, svi je pjevaju. Žene su nekada koristile dunju da stave u orman da garderoba dobije lijep miris, to su bila neka lijepa vremena – zaključio je Muslimović u emisiji “Grand parada“, gde je promovisao svoj novi singl “Sjetićeš se mojih riječi”