Skip to main content

Harmonikaš Samir Nurkić ponovo oduševio region: Uz pomoć narodnjačke pjesme prodaje automobil, najbolji oglas ikad viđen

Poznati harmonikaš, možda i najpoznatiji u regionu Samir Nurkić ponovo se našao u centru interesovanja medija u cijelom regionu.

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

Ovaj virtouz na harmonici, koji živi i radi u Zagrebu, na simpatičan i šaljiv način na harmonici “odsvira” svakodnevne životne situacije, a sada je privukao pažnju zbog prodaje svog automobila. Nurkić je poznat kao originalan muzičar, tako da i automobil prodaje na vrlo specifičan i sebi svojstven način, a tekstovi na ovu temu su vrlo brzo objavljeni na Večernjem listu, dnevno.hr, index.hr…

Samir je pratiocima na Facebooku snimio video u kojem izvodi narodnjak uz pratnju harmonike, a pjesma je zapravo oglas za auto.

Samir kaže da je njegova “raketa bez mana” prava prilika i da je se želi riješiti isključivo iz razloga što traži još veći auto. “Troje djece napravio, pa sad veću mečku ganjam”, otpjevao je u pjesmi Samir.

harmonikaš
Kad harmonikaš prodaje auto (V1DEO)

U pjesmi je pojasnio gotovo sve, od toga da njegov auto ima full opremu, da je udoban, da ga je “pazio kao rođenog sina”, a kupcu je čak ponudio i pjesmu gratis. Jedino što Samir nije naveo je cijena i prijeđena kilometraža.

Snimak je za kratko vrijeme skupio više od 700 lajkova, a ljudi u komentarima imaju samo riječi hvale i neki bi čak i naslijepo kupili auto.

– “Najbolji oglas ikad viđen”, “Ovo je hit, da režeš vene”, “Ide li i harmonika uz njega”, “Kupujem, dovezi ga u Makedoniju”, “Koji je to kralj”, samo su neki od komentara ispod objave na Facebooku.

Oglas pogledajte OVDJE