Skip to main content

Kemal Malovčić otkriva zbog koga mora da proda svu svoju imovinu u Bosni

“Ta diskoteka je radila dobro, ali onda su počeli da skaču troškovi, pa osoblje, a kao što rekoh, to nema kome da ostavim, mislim nema ko da nastavi tim da se bavi.”

Kemal Malovčić, nekadašnji član udarne petorke “Južnog vjetra”, odlučio je da proda svu imovinu koju ima u Bosni i Hercegovini.

Pjevač ističe kako su troškovi počeli da skaču i ne može sa time da se izbori.

“Prvo prodajem prostor u kojem se nalazila diskoteka, a to je baš poveliko imanje. Na gornjem spratu je stambeni dio, a na donjem diskoteka. U diskoteci se nalazi i pokretna bina, kompletan inventar, dakle onaj ko se odluči na kupovinu, ima sve spremno za rad. Oko diskoteke se nalazi i 11 duluma zemlje, ima veliki parking. To sve može da se okrene i u neke druge namjene. Sve kompletno je na meni, dakle pri prodaji ne bi bilo nikakvih problema”, rekao je Kemal i dodao:

Online radio stanice uživo preko interneta!

“Moji sinovi koji žive u Beču ne žele da se bave ugostiteljstvom, a ja nemam više godina za to. Ne mogu ja da sjedim svaku noć do zore i da se borim sa budalama. Ta diskoteka je radila dobro, ali onda su počeli da skaču troškovi, pa osoblje, a kao što rekoh, to nema kome da ostavim, mislim nema ko da nastavi tim da se bavi.”

kemal malovčić
Kemal Malovčić