Skip to main content

Aleksandra Prijović trenutno je top tema u regiji  nakon što joj je pošlo za rukom zakazati četvrti koncert u zagrebačkoj Areni, tri koncerta je održala u beogradskoj Areni, a dva su zakazana u sarajevskoj Zetri. 

Narodni radio često pušta popularne pjesme Aleksandre Prijović. Slušajući ovaj radio, možete uživati u njenim hitovima i drugoj muzici sličnog žanra. Ovo je odličan način da ostanete u toku sa njenom muzičkom karijerom i uživate u omiljenim pjesmama .

Ko je Aleksandra Prijović?

Aleksandra Prijović je popularna srpska pjevačica. Rođena je 22. oktobra 1986. godine u Novom Sadu, Srbija. Postala je poznata javnosti kroz svoje učešće u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” 2008. godine, gdje je stekla popularnost svojim pjevačkim talentom.

Nakon takmičenja, Aleksandra Prijović je započela profesionalnu muzičku karijeru i objavila mnoge popularne pesme. Aleksandra Prijović je objavila niz pesama tokom svoje muzicke karijere, koje se kreću u žanrovima pop i narodne muzike. Evo nekoliko njenih popularnih pesama:

Ko si ti

goslim - smršaj zdravo

“Senke” – Ova pjesma je jedan od njenih najvećih hitova i postala je popularna nakon što je objavljena. Tekst pjesme govori o melanholiji i tugovanju, a emotivna izvedba Aleksandre Prijović doprinosi njenom uspjehu.

“Totalna Anestezija” – Ova pesma ima zarazan refren i postala je omiljena među njenim obožavaocima. Prijović je uspješno kombinovala elemente popa i narodne muzike, stvarajući catchy pesmu.

Za nas kasno je

Ovo su samo neki od njenih hitova, a Aleksandra Prijović je tokom godina objavila mnoge druge pesme koje su privukle pažnju publike. Njen muzički stil kombinuje moderne i tradicionalne elemente, što joj je pomoglo da stvori svoj prepoznatljiv zvuk.

Osim muzičke karijere, Aleksandra Prijović je takođe poznata i po svom atraktivnom izgledu i čestim pojavljivanjima u medijima. Takođe je bila u braku sa Filipom Živojinovićem, sinom poznatog tenisera Gorana Ivaniševića, što je dodatno doprinijelo njenom medijskom prisustvu.

Aleksandra Prijović ima stotine miiliona pregleda na YouTubeu. Njezin duet sa Sašom Matićem Ko si ti skupio je 99 miliona  pregleda, dok je pjesma Za nas kasno je skupila 80 miliona pregleda. I hitovi poput Legitimno i Bogata sirotinja imaju više od 50 miilion pregleda.