Skip to main content

Hanka Paldum sinoć je u sklopu svoje turneje održala koncert u Zadru i to u popularnom klubu Arsenal. Koliko je Dalmacija bila željna Hankinih hitova i sevdalinki potvrđuje vrhunska atmosfera koju je Hanka sinoć napravila sa svojim orkestrom, a publika ju nije puštala s pozornice.

„Zelene oči“, „Crne kose“, „Voljela sam voljela“, „Ja te pjesmom zovem“, „Što svaka žena sanja“….u prepunom Arsenalu nizali su se Hankini hitovi, a publika je sve pjesme otpjevala od riječi do riječi.

Podsjetimo, Hanka u gradu Zadru nije imala koncert dugih devet godina, a  sada je nastupila sa svojim orekstrom u kojem su neizostavni šef benda Samir Hodžić i gitarista Aka Hukelić.

Ozarenog lica i pune duše, presretna što ponovo pjeva svojoj dalmatinskoj publici, Hanka se sinoć više puta zahvalila publici na predivnom dočeku i na ljubavi koju su sinoć podijelili s našom primadonom sevdalinke i bosanskohercegovačke pjesme na koncertu „Večer tambure i sevdaha“.

Za tamburaški dio koncerta bili su zaduženi Miroslav Škoro i Najbolji hrvatski tamburaši, a Hanka je unatoč popularnosti ovih hrvatskih izvođača, sinoć zaista dobila najveći aplauz i još jednom potvrdila da u Hrvatskoj po popularnosti pripada samom vrhu estrade.

foto: Arsenal, Zadar