Šaban Šaulić nije na pravi i dostojanstven način predstavljen u filmu “Toma“, misle njegovi najbliži.

Destinacije Sa Najboljim Provodom U Srbiji

Iako se preminula muzička legenda pominje u svega dvije scene u filmu koji je osvojio srce publike u Srbiji i regionu, Goca Šaulić će tuži Bjelu zbog nedostojnog predstavljanja njenog supruga, prenose mediji.

Čime je Šaban Šaulić to zaslužio?

– Baš su se svi iznervirali oko toga. Realno, bez veze je da od svega što je Šaban u životu uradio u filmu bude pomenut u kontekstu šverca cigareta i kao Ganci. Bolje da su ga preskočili. Zašto takvu legendu sada omalovažavati na taj način. Mislim da će tužiti Bjelogrlića, ili tražiti da se ta scena izbaci ili promeni kada bude rađena serija – izjavio je za medije Šabanov rođak Hasan Dudić.

šaban šaulić nije predstavljen na adekvatan način, misli njegova supruga
Šaban Šaulić nije predstavljen na adekvatan način, misli njegova supruga

– Ja ne znam ko je glavni krivac što je moj brat ponižen u tom filmu, da li Bjela ili neko drugi. Čime je to Šaban zaslužio? … Ti uzimaš jednog Šabana, predstavljaš ga kao nebitnog, pa ga još i vrijeđaš. Čemu to? Uradio si film o Tomi, neka akcenat bude na njemu, bio je legenda, ali nemoj da vrijeđaš druge umjetnike. Vidjeću sa porodicom, ako treba i da tužimo da se sa mog brata skine ova ljaga, neka to izbace iz filma, iz serije, njihov je problem šta će da rade. Neka ga puste da mirno počiva na onom svijetu – jasan je bio Hasan u prenošenju emocije cjelokupne Šabanove porodice, za list “Svet”.

Parazol - Protiv parazita

photoby FB/Gordana-%C5%A0auli%C4%87-100217961351547