Skip to main content

Tomislav Bralić pred koncert u Domu mladih: „Mi smo kao vino, što smo stariji, to smo bolji. U Sarajevo dolazimo s velikom odgovornošću i poštovanjem prema publici i prema gradu Sarajevu!“

Tomislav Bralić i klapa Intrade za vikend su nastupili u Zagrebu, u dvorani Cibona koju su rasprodali dio posljednjeg mjesta i mnogobrojnu publiku oborili s nogu.

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

A dašak Dalmacije i atmosferu prave dalmatinske fešte ovi velikani dalmatinske pjesme 21. decembra donose po prvi put u Sarajevo, na pozornicu Doma mladih.

Tomislav Bralić i klapa Intrade su tokom posljednjih deset godina izrasli u pravi muzički fenomen jer pune velike dvorane i arene širom regije, a održali su i brojne turneje širom Evrope i Amerike. Veliki hitovi poput pjesama „Zora bila“, „Samo more nosim ja u duši“, „Ne damo te pismo naša“, „Našu pismu pivaju“, vrhunsko vokalno umijeće svih članova klape i prepoznatljiv bariton Tomislava Bralića, samo su neki od aduta kojima osvajaju srca publike, a napokon je vrijeme da se predstave na svom prvom koncertu u Sarajevu kojeg su nazvali „Sarajevu s ljubavlju“.

U godini u kojoj su Tomislav Bralić i klapa Intrade oborili sve rekorde popularnosti i koja je za njih po broju održanih koncerata bila najjača, Bralić naglašava da je predstojeći koncert u Sarajevu za njih vanredno važan.

tomislav
Tomislav Bralić i klapa Intrade 21.12. prvi put u Sarajevu

„Sarajevo je grad koji stvarno zna što je kvalitetna pisma. To je dokazano. Iz ovog su grada potekli toliki veliki pjevači i bendovi. Nama izuzetno znači ovaj koncert, čast nam je i bit će nam na ponos da ćemo uskoro moći reći da smo pjevali za sarajevsku publiku“, naglašava Tomislav Bralić i ističe da je uvjeren kako je sada pravi trenutak za prvi veliki koncert u Sarajevu.

„Mi smo kao vino, što smo stariji, to smo bolji.  Kroz sve ove godine smo sazrijeli kao pjevači i kao ljudi. Sada na svakom koncertu zaista dajemo sve od sebe. Usuđujem se reći da smo sada stvarno u najboljoj formi, zato je i ovaj trenutak najbolji za naš dolazak pred sarajevsku publiku!“, kaže Tomo Bralić i prisjeća se velikog prijatelja klape Intrade, Kemala Montena, s kojim su dijelili pozornicu.

tomislav
Tomislav Bralić i klapa Intrade 21.12. prvi put u Sarajevu

„Za mene je Sarajevo grad Kemala Montena i Indexa. S Kemom smo se puno družili, bio nam je gost na našem koncertu u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. U Sarajevo dolazimo s velikom odgovornošću i poštovanjem prema publici i prema gradu Sarajevu, jer Sarajevo je ujedno i grad koji je puno propatio. A pisma liči, kazali bi mi u Dalmaciji. E baš s takvom dalmatinskom pismom dolazimo i mi u Sarajevo, s puno duše, lipote i emocije“, zaključuje Tomislav Bralić.

Za koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u pretprodaji nije ostalo još mnogo ulaznica, pola dvorane je već rasprodano, a preostale ulaznice se mogu kupiti na platformi Entrio.ba ili na platou Skenderije.

Fotografije iz Cibone: Igor Kelčec