Skip to main content

Voyage, Mimi Mercedes, Tonči Huljić i Jelena Gavrilović vode ogodišnji MAC

Voyage – Do najveće muzičke manifestacije u regionu, Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a ostao jedan dan a sada je, pored mnogobrojnih muzičkih zvijezda koje su potvrdile svoje učešće 25. i 26. januara u Štark Areni, otkriveno i ko će voditi ceremoniju.


 Najplaćeniji IT poslovi TOP 5


Naša multitalentovana glumica, koja je poznata po zapaženim „izletima” u muzičke vode, Jelena Gavrilović i muzički mag – jedan od najpoznatijih muzičara, kompozitora, tekstopisaca i muzičkih producenata Tonči Huljić voditeljski su par koji će prvog dana manifestacije, 25. januara gledaoce u Areni i pored TV ekrana provesti kroz višesatnu ceremoniju dodjele nagrada i senzacionalnih nastupa, dok će drugog dana na sceni dominirati ikone nove muzičke scene – Mimi Mercedez i Voyage!


„Drago mi je da imamo ovakvu jednu manifestaciju koja će ugostiti najveće regionalne zvijezde i koja, godinama unazad, čitavu regionalnu muzičku scenu drži pod istim krovom. Izuzetna mi je čast što sam dobila poziv da vodim MAC i posebno sam počastvovana što će moj partner u tome biti baš Tonči Huljić, čovjek koji je svojim talentom, ljubavlju i posvećenošću u muzici ostavio trajan i neizbrisiv trag” – rekla je Jelena.
 
Povodom uloge voditelja, Tonči Huljić je rekao da je time ostvario svoje dječačke snove: „Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio ulogu voditelja na MAC-u, na to gledam kao neku vrstu ispunjenja svojih davnih želja. Svi smo mi kao mali maštali o tome da ćemo jednom, kada odrastemo, biti pjevači, filmski glumci ili televizijski voditelji.

voyage
Voyage i Mimi Mercedez jedni od voditelja MAC-a

Ja sam se čitav svoj život bavio muzikom, a sad je izgleda, došlo vrijeme da se oprobam i u nečemu o čemu sam u djetinjstvu maštao”.
 
Mimi Mercedez, koja će zajedno sa Voyage-om voditi ceremoniju drugog dana jasno je stavila do znanja da je spremna i za ovu ulogu. ” Veoma sam počastvovana što sam odabrana za ovu ulogu i mislim da će se otkriti mnogi moji talenti koji su se krili iza mog pisanja. Osjećam se veoma uzbuđeno, ali i samouvjereno. Sigurna sam da su odabrani savršeni voditeljski parovi za ovu manifestaciju i da ćemo ovaj spektakularan događaj učiniti još jačim. Jedva čekam da upoznam moje kolege” – rekla je Mimi.
 
Idol nove generacije, i trenutno najslušaniji artist na Balkanu, Mihajlo Veruović Voyage rekao je da se nikada nije našao u ulozi voditelja i dodao: „Jako mi je drago da ću i tome da se oprobam, pored svega što sam uradio. Mislim da će to biti jedno jako lijepo iskustvo i želim da se zahvalim organizatorima koji su mi dali toliku odgovornost, mislim da ću ispuniti očekivanja”.

voyage
Voyage i Mimi Mercedez jedni od voditelja MAC-a

 
Podsjećamo, svoje učešće već su potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav 2Bona.
 
Interesovanje publike je ogromno, pa su zbog veoma ograničenih količina ulaznica za sektor 200 od prije neki dan u prodaji i ulaznice za nivo 400. VIP kapaciteti su gotovo rasprodati, pa se fanovima koji žele da budu tik uz binu preporučuje da što prije nabave svoje ulaznice za najveći muzički događaj godine. Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity, na prodajnom mestu TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene.