Skip to main content

Svakom mladom umjetniku, na početku karijere, znači podrška starijih kolega i mnogi se nadaju zajedničkoj saradnji. 

Yard sale-Prodaja namjestaja i bijele tehnike

Milici Atanacković, nekadašnjoj finalistkinji “Zvezda Granda” ovaj san se ubrzo i ostvario kada je snimila duetsku pjesmu sa Željkom Šašićem. Iako su mnogi ovoj numeri predviđali veliki uspjeh, pjevačica je za Grand.online odlučila da ispriča cijelu istinu o njihovom odnosu.

– Dugo sam se pravila da je sve u redu i smješkala, a nije. Ja sam tu pjesmu skupo platila, a on je neko ko važi za velikog pjevača i nije fer što se pojavio samo u jednoj emisiji i nikad više. Ovu pjesmu su radila ozbiljna imena i koštala je nekoliko hiljada eura, to su velike pare koje su bačene– otkrila je Milica koja nije krila razočarenje u koje joj je priredio Željko Šašić, pjevač koga je smatrala zvijezdom.

željko šašić nije "ispoštovao" mađu koleginicu
Željko Šašić nije “ispoštovao” mlađu kolegicu

– Nije me ispoštovao uopšte, ja mogu da razumijem da ne voli da gostuje ali da nije mogao makar u pola emisija da se pojavi, ne shvatam. Da sam ja takvo ime bilo bi me sramota da sam takva prema mlađim kolegama, jer svi smo mi bili na početku i znamo koliko znači to– dodala je pjevačica.

Milica: Željko Šašić je prošlost, imam novu pjesmu

Nedavno je objavila numeru “Zlato” koju je publika željno iščekivala, a nakon razočarenja koje je doživjela sa prvom pjesmom, ističe da se u takve saradnje neće upuštati.

– Ko zna, možda jednog dana snimim duet, ali sada ne. Moraš da napraviš ozbiljan uspjeh da bi se upustio u tako nešto- objasnila je ona.