Skip to main content

Pevačica Tijana eM, poznatija kao “Žena od sultana” danas je publici predstavila novu pesmu “Kako ostaviti lava”, koja je nastavak velikog hita

Yard sale-Prodaja namjestaja i bijele tehnike

Pjevačica je i ovoga puta odriješila kesu, pa je sa svojim producentom Sharanom Allegro napravila kratkometražni film, piše Grand.online

"žena od sultana" u novom spotu i poznata voditeljica
“Žena od sultana” u novom spotu i poznata voditeljica

Ono što je svima zapalo za oko je voditeljka Dušica Jakovljević koja je u ulozi Sultanove prve žene.

– Na spotu smo radili jako dugo. Cijela ideja opet polazi od Sharana, pa se tako vraćamo tri godine ranije. Odnosno na upoznavanje Sultana sa Ženom od Sultana. Jako mi je drago što je Dušica Jakovljević pristala da glumi u samom spotu, i bude prva žena moćnog muškarca. Moram da nagovijestim da je na samom setu imala puno kreativnih ideja oko samih kadrova – ističe Tijana.

“Žena od sultana” – Eksplicitne scene u novom spotu

Mlada pjevačica ističe da joj snimanje nije bilo ni malo lako zbog jedne od eksplicitnih scena koju ima baš sa svojim producentom.

– Iskrena da budem nije bilo lako. Kao što svi znate na samom setu je bio veliki broj ljudi, tehničara, snimatelja, ljudi koji rade rasvjetu, mog beauty teama… Scena kada je trebalo da skinem bade mantil nije ni malo bila jednostavna. Snimili smo je iz petog puta, i sve to zbog svilenog bade mantila – priča pjevačica.

"žena od sultana" u novom spotu k'o od majke rođena (video)
"Žena od sultana" u novom spotu k'o od majke rođena (VIDEO)

Ona takođe ističe da je da je cijelu scenu shvatila veoma profesionalno i da nije imala pretjeranu tremu.

– Nisam imala tremu, jer sam cijeli projekat shvatila kao profesionalnost. I znam da će vjerovatno ljudima biti jako interesantna, posebno muškom dijelu publika – priča Tijana.