Skip to main content

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat pod estradnim imenom Irdin Dinči, objavio je spot za novu pjesmu “Prašnjavi ormari”, za koju je tekst i muziku napisao Rama Demir.

Sve je snimljeno u jednom od beogradskih studija, a aranžman potpisuje Zoran Kostić Zoxy.

zeničanin irdin dinči ima novi hit: svi hvale “prašnjave ormare”
Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

– Ovo je prva od tri pjesme koje trebamo raditi za Irdina i nadamo se da će “Prašnjavi ormari” osvojiti simpatije publike širom regiona. Dinči je jako zanimljiv pjevač i posebno mi se sviđa što sluša ono što mu se sugerira i radi to na pravi način. “Prašnjavi ormari” je pjesma u trendu i neki miks Ace Lukasa i Saše Kovačevića. Sada je na publici da ocijeni ono što smo uradili – kaže Zoran Kostić Zoxy koji je u karijeri sarađivao sa brojnim poznatim pjevačima iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Spot je režirao Irdinov dugogodišnji saradnik Dušan Šljivić.

zeničanin irdin dinči ima novi hit: svi hvale “prašnjave ormare”
Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

“Prašnjavi ormari, sve te skupe stvari,  briga me za to” dio je nove Irdinove pjesme koja će se sigurno ubrzo slušati širom regiona.

– Za saradnike u svim poslovima uvijek biram vrhunske profesionalce. Ništa ne prepuštam slučaju. Spot je, kao i pjesma, snimljen u Beogradu. Moram istaći veliku podršku moje matične diskografske kuće “Grand”. Hvala medijima na velikoj podršci. Posebno mi je drago da imam veliku podršku iz Bosne i moje Zenice. Imam ugovorene nastupe mjesecima unaprijed, a uskoro se družimo u mom rodnom gradu i da svi pjevamo zajedno “Prašnjave ormare” – kaže Irdin Dinči.