Skip to main content

Aldina Bajić ima hit, jedna od najtraženijih bh. pjevačica narodne muzike objavila spot za pjesmu “Neka”

Odlična Aldina Bajić publiku je obradovala novom pjesmom “Neka”.

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

“Neka, nek se utopi u mome bolu… Neka, kao led u čaši na mom stolu… Neka, ne treba mi pola čovjeka”, pjeva u novoj pjesmi jedna od najtraženijih bh. pjevačica narodne muzike.

Tim koji stoji iza Aldine je WS Music, bosansko-balkanska produkcija sa sjedištem u Austriji, a na čijem čelu je iskusni muzičar Kenan Fejzić Ćina.

aldina bajić
Aldina Bajić ima hit "Neka" (V1DEO)

Fejzić je bio zadužen za muziku, snimanje i produciranje pjesme “Neka”, koju je napisala Mensura Bajraktarević.

– Imala sam ponude brojnih produkcija iz regiona, ali sam nastavila uspješnu saradnju sa WS Music. To je firma sa vrhunskim profesionalcima koja nudi kompletan paket usluga i saradnika sa dugogodišnjim iskustvom i imaju odličan rejting na muzičkoj sceni na Balkanu. Prve reakcije publike i  kolega pokazuju da sam napravila pravi izbor – kaže Aldina Bajić.

aldina bajić
Aldina Bajić ima hit "Neka" (V1DEO)

Za snimanje spota bila je zadužena provjerena ekipa iz “Invenio Filmsa” na čelu sa Daliborom Mrdićem.

Videozapis je sniman u Varešu u jednoj vili, a u njemu se, pored Aldine i manekenki, pojavljuje i Aldinin suprug Adis Cigura, koji je njen menadžer i vođa benda.

– Planovi su da zajedno radimo čitav album i to lagano pripremamo. Tu će se naći još drugih tekstopisaca i odličnih muzičara solista, a WS Music i dalje ostaje produkcija koja u dogovoru sa Adisom i, naravno, Aldinom vodi posao – kaže vlasnik WS Music Kenan Fejzić Ćina.