Skip to main content

Iako narodnjaci važe za kraljeve bakšiša, sve češće se dešava i da pop pjevači to postanu i uzmu popriličnu cifru za samo jednu pjesmu na nastupu. To se upravo dogodilo nekadašnjoj „Zvezdi Granda“, Edisu Agićukoji je za samo 10 sekundi jedne pjesme uzeo 1.000 eura.

Edis je sa samo 16 godina počeo da pjeva u kafani i kako kaže, vrlo dobro zna da opipa puls publike koja ga sluša. Ipak, nije se nadao da će za baladu „Sve ti dugujem „da se „opari“ i za samo 10 sekundi da dobije 1.000 eura bakšiša.

zvezda granda za 10 sekundi uzela 1.000 eura

Edis Agić za samo 10 sekundi uzeo 1.000 evra bakšiša

Počeo sam da pjevam u srednjoj školi i tad sam dobijao bakšiš za pjesme Tošeta Proeskog, ali nikad to nije bila neka prevelika suma. Pjevao sam pop i rok i ljudi su me mahom čašćavali kao klinca kog što se kaže, valja nagraditi i podržati, to je bilo simbolično. Sad mi se prvi put desilo da za kratko vrijeme uzmem veliki bakšiš i to baš za baladu Aca Pejovića– istakao je Edis i dodao da je i sam bio iznenađen kada mu je tokom refrena prišao čovjek i počeo da stavlja u ruke novčanice od po 200 eura, te je zaradio 1.000 eura.

-U posljednje vrijeme ljudi najčešće padaju u trans na svirkama tokom izvođenja balada. A Pejović ima sjajne hitove koji diraju direktno dušu, a na kojima može da se zaradi (smijeh) – našalio se pjevač.

Iako se tokom učešća u „Zvezdama Granda“ okarakterisao kao pop izvođač, Edis tvrdi da na svirkama pjeva sve, čak i narodnjake.

-Odrastao sam na sevdalinkama, sve znam. Ljudima to baš bude iznenađenje, jer sam tokom takmičenja sa mentorom Aleksandrom Milićem Milijem mahom birao pop pjesme. Ali na svirkama stvarno pjevam sve. Smatram da pjevač i treba da se prilagodi tržištu i da pjeva ono što mu leži i što voli– kaže Edis koji je tokom sedmog kruga „Zvezda Granda“ odustao od takmičenja jer je želio da se posveti solo karijeri.

Ipak, nije pokajao ni što je odustao, ali ni što je učestvovao u najgledanijem muzičkom šouu.

-‘Zvezde Granda’ su mi zaista pomogle da radim posao na pravi način. Sa Milijem sam imao sjajnu saradnju i veliku povezanostPoslije takmičenja sam dodatno izgradio svoj stil. Nisam pogriješio što sam se prijavio, ‘Zvezde Granda’ su mi bile predivno iskustvo –istakao je pjevač za Grand.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Edis Agić (@edisagic.official)

Podsjetimo, nakon dvije godine pauze od takmičenja i prvog singla, Edis je nedavno obradovao publiku sa nadom da će ispuniti njena očekivanja, a ako je sudeći po komentarima, u tome je već uspio.

-Stvarno se nadam da će vam se svideti pjesma. Svi volimo kada nas ponese emocija pjesme koju čujemo, e, upravo tako je mene ponijela emocija ove numere- poručio je Edis koji je u “Zvezdama Granda” zahvaljujući Aleksandru Miliću Milju stigao do sedmog kruga.

Osim publike i nekadašnjeg mentora, njegov talenat prepoznao je i jedan od najpopularnijih pjevača današnjice, Dado Polumenta koji je pjevaču na početku karijere pružio neizmjernu podršku. Edis je novi singl snimao baš u njegovom studiju, a za sjajan tekst i muziku zadužena je Polumentina sestra, Alisa Polumenta-Brulić.

Foto: Z.K.Munja,

Autor: I. Ankić