Skip to main content

BOSANAC OPLEO PO DARI BUBAMARI: Spomenuo i njene intimne snimke!

Anđela Kostić sinoć se predstavila u takmičenju “Zvezde Granda” pjesmama “Vlak” od Aleksandre Radović i “Polje jagoda” od Dare Bubamare. Njen mentor je Aleksandar Milić Mili koji je sve vrijeme podržavao dok je nastupala. Druga pjesma izazvala je posebnu pažnju stručnog žirija.

Jelena Karleuša joj je zamjerila što nije bila energična na sceni kao što je Dara Bubamara. Dala joj je savjet kako da se oslobodi treme, a onda je Dragan Stojković Bosanac šokirao sve prisutne komentarom.

bosanac opleo po dari bubamari: spomenuo i njene intimne snimke!
BOSANAC OPLEO PO DARI BUBAMARI: Spomenuo i njene intimne snimke!
BOSANAC OPLEO PO DARI BUBAMARI: Spomenuo i njene intimne snimke!

– Anđela pokazivala sam ti, trudila sam se. Pogotovo kada je riječ o drugoj pjesmi “Polje jagoda”. Dara Bubamara kada izađe na ovu scenu napravi se neko naelektrisanje u vazduhu – započela je Karleuša.

– Dara Bubamara je ozbiljna budala, ona to sve momentalno procvrči. Budala u pozitivnom smislu – umješao se Đorđe David.

Kako uraditi update Becker navigacije

– Zovi to “budala”, zovi to “čudna energija”, ali sve oči su uprte u nju. Ja kad nekog hoću da pohvalim, ja kažem “to je takva budala”, ali u najboljem mogućem smislu. Ona možda nije nabolja riba, nije najbolja pjevačica, ali ona plijeni – nastavila je Jelena.

– Samo nemoj to na televiziji da kažeš da nije najbolja riba, molim te – umješao se Saša Popović.

– Htjela sam da kažem da niko od nas nije najbolja riba, nije poenta u tome. Ona plijeni i kida, a ti si bila mlaka. Ako si već uzela njenu pjesmu, bar malo tog ludila si morala da pokažeš. Anđela uplašila si se, a moraš da kidaš. kad sam bila klilnka, znaš kako sam ja ubijala tremu. Ogledalo, dezodorans i satima vježbaj – bila je oštra Karleuša.

– Više nisi klinka. Kada je porasla onda uzme rakiju, pa tako ubije tremu – umješao se Đorđe David.

– Za ljude kao što sam ja, alkohol nije potreban. Dara Bubamara nikad nije liznula alkohol – rekla je Jelena.

– A liže – dobacio je Dragan Bosanac, što je nasmijalo Đorđa Davida.

– Bosanac je najgori – rekla je Ana Bekuta.

Gledaoci su povezali ove njegove riječi sa prno aferom koju je Dara Bubamara imala 2019. godine. Podsjetimo, pjevačica je greškom objavila snimak na svom Instagram profilu kako liže sksualno pomagalo. Ubrzo je obrisala objavu, ali je bilo kasno jer snimak je već dospio u javnost i postao je viralan na društvenim mrežama.

BOSANAC OPLEO PO DARI BUBAMARI: Spomenuo i njene intimne snimke!

BOSANAC OPLEO PO DARI BUBAMARI: Spomenuo i njene intimne snimke!