Skip to main content

OVO JE JEDINI MUŠKARAC KOJI SE POJAVIO NA SVIM PRIJOVIĆKINIM KONCERTIMA! Napisao je njene najveće hitove, ukrstili su glasove u emotivnoj baladi – KIDA KAKO PEVA! (FOTO+VIDEO)

Krupnim koracima stigao do samog estradnog vrha!

Bura oko Aleksandre Prijović još uvijek se ne stišava, a pored nje, publika u regionu je na njenim velikim koncertima mogla da vidi mnogobrojne zvijezde koje su dijelile scenu sa popularnom Prijom.

Gradovi i scene su se mijenjale, kao i gosti, a samo je jedan bio uvijek uz nju, gotovo na svim koncertima!

čovjek koji je napisao najveće hitove za prijovićku ima duet sa njom
Čovjek koji je napisao najveće hitove za Prijovićku ima duet sa njom

Riječ je o Dejanu Kostić, kompozitoru i pjevaču koji je sa Aleksandrom snimio i duet ”Ludnica” a koji se nalazi na njenom posljednjem albumu. Ova balada, koju potpisuje upravo Kostić, osvojila je srca mnogih, a na YT bilježi nevjerovatnih 14 miliona pregleda i još uvijek se nalazi u top 100 najslušanijih pjesama na ovoj platformi.

Kostić je jedan od najplodonosnijih kompozitora koji je, pored Prijovićke, kojoj je napisao mnogobrojne hitove, ostvario saradnju i sa drugim velikim zvijezdama, a pjevači se bukvalno otimaju o njegove kompozicije.

čovjek koji je napisao najveće hitove za prijovićku ima duet sa njom
Čovjek koji je napisao najveće hitove za Prijovićku ima duet sa njom

Velike hitove pisao je i za Natašu Bekvalac, Acu Lukasa, Maju Berović, Milicu Pavlović, Anu Nikolić i druge.

Nakon uspješne saradnje sa Aleksandrom Prijović, njegova popularnost među pjevačima je dodatno porasla, a kako kažu muzički poznavaoci, on će te zablistati u punom sjaju svog lika i djela, i kao kompozitor, ali i kao pjevač jer njegove glasovne sposobnosti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!