Skip to main content

Memnun Muzaferija predstavio novu pjesmu

Memnun Muzaferija, poznat po svojoj izuzetnoj muzičkoj interpretaciji, donosi nam svoj jedinstveni izražaj ove balade.

KAKO SLOŽITI RUBIKOVU KOCKU?

Pjesma nosi jake emocije i govori o trenucima kada smo svi mi, bez obzira na životne okolnosti, stajali na samom pragu ljubavi.

„Muzički izraz je posebno važan za mene, a vjerujem da će se slušatelji poistovjetiti s mojom interpretacijom“, kazao je Muzaferija.

“Radujem se što napokon mogu podijeliti s publikom ovo posebno muzičko djelo koje sam zajedno s provjerenim timom stvarao.

‘Na pragu ljubavi’ je pjesma koja je plod saradnje s izuzetnim tekstopiscem Latifom Moćevićem, a aranžman i produkciju potpisuje maestro Halid Hajduković.

memnun muzaferija
Memnun Muzaferija - „Na pragu ljubavi“ (V1DEO)

Posebno bih želio zahvaliti cijelom timu koji je radio na videospotu, sa Ahmedom Smailbegovićem na čelu, koji su uspjeli prenijeti vizualnu priču ove pjesme.

Lokacija Mostar dala je posebnu dušu spotu, a učestvovali su izuzetni Maida Husnić-Sarić i Edin Sarić “, dodao je.

U stihovima ove balade, Memnun opisuje trenutke kada čovjek stoji na pragu ljubavi, čekajući da vrata srca voljene osobe budu otvorena.

Pjesma nosi posebnu notu emotivnosti i romantike.

“Na pragu ljubavi, sada čekam sam. Čujem da si tu, al’ ne otvaraš. Na pragu ljubavi, vječno ostat ću, dok ne otvoriš mojoj duši tajne srca svoga.” Stihovi su ove lijepe balade.

Memnun Muzaferija nije samo talentirani muzičar, već je i poznat po svojoj karizmatičnoj i zabavnoj osobnosti.

Njegova sposobnost da oživi atmosferu čini ga traženim izvođačem za različite nastupe i događaje.

Uz svoju životnu saputnicu Nejlu, Memnun dodaje posebnu dimenziju svojim nastupima, stvarajući nezaboravne trenutke za publiku.

Očekujte da će “Na pragu ljubavi” postati neizostavan dio Memnunove repertoara, a premijera pjesme  na YouTube kanalu Hayat production, Hayat HD, Hayat Music te na svim digitalnim platformama, pružit će ljubiteljima muzike priliku da uživaju u ovoj posebnoj muzičkoj priči.