Skip to main content

Novi Gibonnijev singl ‘Kiša (Z’Naab), samo nekoliko dana od premijere, dobio je danas i prateći video spot, koji potpisuje splitski redatelj Vojan Koceić.

Koliko često treba vježbati ?

Spot dokumentaristički prikazuje atmosferu mahom iz studija producenta Nikše Bratoša sa snimanja ‘Kiše’ i drugih novih pjesama koje će se uskoro naći na novom izdanju, mini albumu ‘U po’ ure’, koje će, uključujući novi singl donijeti ukupno pet novih Gibinih pjesama.

gibonni - kiša
Kiša

U video spotu za ‘Kišu’ su se tako našli neki od glazbenika koji su sudjelovali u snimanju ‘Kiše’, Etiopljanin Haddis Alemayehu Haddinqote prateći vokali zbora Etiopian Moseb iz Adis Abebe, kao i neki od članova Gibinog benda poput violiniste Marka Ramljaka, bubnjara Branimira Gazdika, gitarista Nikša Bratoš, zbor župe Sv. Petra iz Nkeyeme u Zambiji i drugi.

Gibonni potpisuje pjesmu – Kiša (Z’Naab)

Novi singl ‘Kiša (Z’Naab)’, koji već osvaja eter regije autorski potpisuje Gibonni, aranžman je njegovo djelo i Nikše Bratoša, koji je ujedno zaslužan i za produkciju, a sve je podvučeno snimkama s Gibonnijevih koncerata.