Skip to main content

Halid Bešlić i Željko Bebek za vikend održali su još jedan veliki zajednički koncert. Legendarni pjevači pjevali su u prepunoj dvorani u švedskom Malmeu u organizaciji Vahida Kape.

Najbolji telefoni do 200 evra

Halid Bešlić bira mjesta gdje nastupa

Legendarni Bešlić posljednjih godina bira mjesta i dvorane u kojima pjeva. Brojni biznismeni, ali i sportisti žele da im upravo Halid pjeva na svadbi, ali on često odbija velike honorare. Jednostavno, Bešlić može da bira kome će pjevati. Ipak, za svoje iskrene prijatelje zapjeva na veseljima besplatno.

halid bešlić im je pjevao na svadbi
SAZNAJEMO - Kome je Halid Bešlić pjevao na vjenčanju u Sarajevu?

Tako je u jednom sarajevskom restoranu zapjevao na svečanom ručku nakon vjenčanja sina Jasmina Jakupovića, vlasnika restorana „Stara bašta“ u Kozarcu. Naime, njegov sin Almedin Jakupović oženio je svoju izabranicu Amru Gadžo. Kum je bio Ado Memić koji je došao iz Finske, a kuma Nirmela Kadić.

Halid je iznenadio poznatog ugostitelja i pojavio se i zapjevao na proslavi koja je trajala do kasno u noć. Ovaj dernek bio je samo uvertira za veliko svadbeno veselje u restoranu “Stara bašta” u Kozarcu 30. jula, na kojem će pjevati brojna poznata imena sa bh. estrade.