Skip to main content

Posljednjih mjesec dana Muhamed Hame Nalić, tuzlanski pjevač i nekadašnji finalista šoua “Nikad nije kasno”, prolazio je kroz težak životni period, budući da je zbog začepljena presađenog krvnog suda završio u bolnici.

Najbolji telefoni do 200 evra

Hame – Hvala vam

Inače, pjevač već ima četiri ugrađena bajpasa, a zdravstveno stanje naglo mu se pogoršalo početkom godine, kada je i završio na operacionom stolu.

Na društvenim mrežama mnogi njegovi prijatelji i fanovi nedjeljama su mu pružali podršku, dijeleći njegove fotografije uz poruku “Izdrži Hame”, a sada, na njegov 53. rođendan riješio je da se svima zahvali piše Grand.online

hame
Hame - Ljekari su se borili da preživi, a pjevač danas slavi: "Hvala vam za još jedan život"

Slavljenik je na društvenim mrežama podijelio nekoliko fotografja sa prijateljima i otkrio da se osjeća odlično, pogotovo zbog iznenađenja i pažnje koje mu pružaju najdraži.

– Hvala vam što ste me ponovo učinili najsretnijim čovjekom na svijetu. Moram pomenuti da ovaj i slijedeće rođendane slavim zahvaljujući doktorima Medihi, Mustafi, Mugdimu i svim zaposlenim kardiovaskularnog i invazivnog odjelenja, njihovom nevjerovatnom njegom, velikom podrškom moje porodice, i naravno vas. Hvala vam za još jedan život – poručio je pjevač, što je naišlo na oduševljenje njegovih fanova koji su mu poruči da im je drago što se opravio i poželjeli mu još mnogo sretnih i raspevanih godina.