Skip to main content

Kraljica sevdaha pjevala za Rotary klub Zrinjevac

Sinoć je u Zagrebu održana donatorska večer kluba Rotary Zrinjevac na kojoj je cjelovečernji koncert održala Hanka Paldum sa svojim orkestrom. Svečana Rotary gala održala se pod sloganom „Budi dobar čovjek“ u velikoj dvorani hotela Sheraton, a Kraljica sevdaha se vrlo rado odazvala pozivu da svojim koncertom uveliča večer na kojoj se prikupljao novac za smještaj teško oboljelih osoba za vrijeme njihovog liječenja u Zagrebu.

hanka paldum održala humanitarni koncert u zagrebu
Hanka Paldum održala humanitarni koncert u Zagrebu

„Čast mi je da sam pjevala za ovako plemenit cilj i hvala klubu Rotary Zrinjevac na pozivu. Večer je bila divna, a dočekana sam uistinu kao prava diva“, komentirala je Hanka koncert koji je sinoć održala u hrvatskoj metropoli. U Hankinim su pjesmama sinoć uživali brojni ugledni gosti ove glamurozne donatorske večere, a iz kluba Rotary Zrinjevac su nam potvrdili da je koncert bio fantastičan.

Nakon niza koncerata koje je održala u novembru i decembru, ovo je bio posljednji Hankin koncert u ovoj godini, a u Novoj godini će svoj prvi koncert održati ponovo u Hrvatskoj, već 5. januara kada pjeva u Nedelišću, nedaleko Čakovca.

foto: arhiva Rotary Zrinjevac