Skip to main content

Đana Smajo pobjednica je druge sezone IDJShow-a, Edi Hadžiahmetović osvojio četvrto mjesto

Đana Smajo pobjednica je druge sezone digitalnog regionalnog muzičkog takmičenja IDJShow, dok je Edi Hadžiahmetović iz Bugojna osvojio četvrto mjesto.

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

– Zadovoljan sam četvrtim mjestom, a još sam zadovoljniji rastom pregleda moje pjesme jer je top 10 u trendingu u skoro svim državama na Balkanu. Što se tiče nastupa, plan mi je da se malo odmorim, pa da nastavim snimati pjesme i graditi karijeru. Najvjerovatnije da će to biti iz Beograda – kaže Edi Hadžiahmetović.

Hadžiahmetović je u finalu, koje je održano sinoć, predstavio se svojom pjesmom „Isti smo“, a koju je snimio uz pomoć tima svoje mentorice Nataše Bekvalac.

– Ja čestitam mami. Kad bih imala sina, voljela bih da bude tako lijepo vaspitan kao ti – rekla je o Ediju Nataša Bekvalac.

edi
Edi Hadžiahmetović osvojio četvrto mjesto (V1DEO)

Relja Popović istakao je da je uživao, kao i u svakom Edijevom nastupu.

– Izgrađen artist koji može da nastavi da izbacuje pjesme i samo od rada zavisi koliko će postati mega popularan. To je zagarantovano i to je činjenica – prokomentarisao je Popović i pohvalio Marka Morena i Vuksana Bilanovića, koji su radili na Edijevoj pesmi.

Darko Dimitrov nije krio da mu je talentovani pjevač iz BiH bio jedan od favorita.

– Odmah je kliknulo nešto kada smo se sreli. Na početku mu je trebalo malo samopouzdanja, sad je doživio svoj vrhunac. Pjesma je fantastična i baš ti leži. Odlična je bila saradnja sa timom, možda sljedeći put može i neka saradnja sa Natašom – zaintrigirao je Darko.