Skip to main content

Sashka Yanx iznenadila saradnjom sa čuvenim muzičarem: „On je unikatan, Bog nas je spojio“

Ono što je nedavno obećala, popularna kantautorka Sashka Yanx je i ispunila – objavila je novi singl, za koji sama potpisuje i tekst i muziku, a zanimljivo je da je pjesma “Bejbi Bejbi” urađena u produkciji proslavljenog harmonikaša i šefa orkestra Aleksandra Sofronijevića, najpoznatijeg po saradnji sa izvođačima narodne muzike.

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

I ne samo to – ova pop pjevačica unikatnog glasa i stila planira da album, koji je u pripremi, objavi Sofrina izdavačka kuća AS Studioton.

sashka yanx iznenadila saradnjom sa ovim muzičarem (v1deo)Aleksandar Sofronijević Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Kako sam u ovih par godina poslije pandemije još sazrela, i privatno i muzički, tako me je i Bog spojio sa onim što je najbolje za mene, te vjerujem da je muzička i izdavačka saradnja sa unikatnim Aleksandrom Sofronijevićem pun pogodak i slična zajednička vizija, kao i da oboje muziku ne djelimo po žanrovima već gledamo na to da koristimo sva svoja znanja i iskustva u najbolje svrhe, za što bolji rezultat i kvalitet za publiku – da ljudi mogu da odaberu po svom ukusu u čemu će uživati“, izjavila je Sashka Yanx, i dodala da je numera „Bejbi Bejbi“ pisana još prije dvije godine.

„Iako sam htjela da je publika čuje i ranije, izgleda da je čekala svoje pravo vrijeme da izađe. Kako i stihovi pjesme kažu – ‘ljubav sve to uzme pod svoje, i samo ona stopi sve boje’, tako i ja funkcionišem – jer samo ljubavlju, strpljenjem i znanjem možemo mijenjati sebe i svijet“, zaključila je Yanx, koja se saradnjom sa Sofronijevićem pridružila muzičkim legendama kao što su Nedeljko Biljkić i Snežana Đurišić, koji su takođe poklonili povjerenje produkciji jednog od naših najtalentovanijih i najcjenjenijih muzičara.

sashka
Sashka Yanx iznenadila saradnjom sa ovim muzičarem (V1DEO)
Foto: Bojan Stevanović

Inače, Sashka će slijedeće godine učestvovati i na „Pesmi za Evroviziju 2024“. Njen spot za novu pjesmu „Bejbi Bejbi“ možete pogledati u video-prilogu ispod:

 nova.rs