Skip to main content

Za sve ljubitelje nezaboravnih glazbeno-scenskih doživljaja stižu sjajne vijesti – pred nama je koncertno ljeto u Mostaru s najvećim regionalnim zvijezdama koje će u organizaciji mostarske agencije Inter Connect nastupiti na stadionu Kantarevac!

Prvi od tri velika koncerta održat će 05.07. Jelena Rozga, nakon nje na scenu Kantarevca u petak, 19.07. stiže Dženan Lončarević, a za treću nezaboravnu koncertnu večer u petak, 09.08. pobrinut će se Peđa Jovanović!

Ulaznice za sva tri koncerta puštane su u prodaju na platformu Entrio.ba, a trenutno se mogu kupiti po posebnim ranim i povlaštenim cijenama.

koncerti ljeta u mostaru – na kantarevac stižu jelena rozga, dženan lončarević i peđa jovanović!
Koncerti ljeta u Mostaru – na Kantarevac stižu Jelena Rozga, Dženan Lončarević i Peđa Jovanović!

05.07.2024. Jelena Rozga

Pjevačica koja je na turneji „Minut srca mog“ trijumfirala u rasprodanoj Areni Zagreb i Areni Beograd, napokon stiže u Mostar, na stadion Kantarevac i to u petak, 05.07. 2024. godine, s početkom u 21 sat.

Na nivou velikih zvijezda svjetskog kalibra, Jelena Rozga je u toku cijele prošle godine pokazala što sve umije i kakav je spektakularni show u stanju pokloniti svojim fanovima.  Sada je redu Hercegovina, s velikim koncertom na stadionu Kantarevac. Od  novijih pjesama „Idi ti“, „Samo se ljubit’ isplati“, nove verzije hita, „Obećanja“, do bezvremenskih hitova “Minut srca tvog“, „Jel’ zbog nje“, „Kad bi bio blizu“, „Ako poludim“, „Dani su bez broja“, „Okus mentola“, „Nirvana“, „Solo igračica“, „Roba s greškom“, „Opijum“, „Ginem“, do mnogih drugih, Jelena Rozga priprema repertoar na kojem će se za svakoga naći ponešto iz njene dugogodišnje blistave pjevačke karijere.

Jele će u ovoj godini održati još nekoliko velikih koncerata – koncert u Areni Boris Trajkovski u Skoplju i koncert u SC Višnjik u Zadru, koji će se održati prije mostarskog, a za kraj godine popularnu pjevačicu očekuje i koncert u Sarajevu, u Zetri.

Koncert koji će se održati na Kantarevcu 05.07. bit će njen najveći koncert u Hercegovini do sada, a očekuje se da će ulaznice biti vrlo brzo razgrabljene!

Početna je prodaja ulaznica pokazala da je zanimanje za ovaj koncert publike iznad očekivanja, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u sustavu Entrio.ba.

koncerti ljeta u mostaru – na kantarevac stižu jelena rozga, dženan lončarević i peđa jovanović!
Koncerti ljeta u Mostaru – na Kantarevac stižu Jelena Rozga, Dženan Lončarević i Peđa Jovanović!

19.07.2024. DŽENAN LONČAREVIĆ

Ljubitelji pjesama Dženana Lončarevića konačno će moći uživati u velikom koncertu ovog vrhunskog pjevača u srcu Hercegovine, u petak 19.07. na stadionu Kantarevac, s početkom u 21h.

Dženan Lončarević jedan je od najcjenjenijih muških vokala u našoj regiji, a već više od 15 godina niže sjajne glazbene hitove.  Dženan je nedavno objavio duet s Indirom Levak, pjesmu „Lopovi u tami”, a na koncertu koji nas očekuje na Kantarevcu, publika može očekivati retrospektivu svih njegovih najvećih hitova. „Sve moje ljubavi”, „Kad ostave te svi”, „Putnička”, „Vjeruj bratu”, „Piješ sine”, „Vjerujem u nas,” „Laufer”, „Nikome ni reč“ samo su neki od njih.

Inače, Dženan je rođen u Prijepolju, a uz to što je sjajan pjevač, njegova velika ljubav je gitara koju je počeo svirati još u ranom djetinjstvu. Već nakon objave prvog albuma „Nikome ni reč“ objavljenom 2007. godine, svima je bilo jasno da je pred njim velika karijera.

Popularni pjevač koji je poznat po vrhunskoj atmosferi i sjajnoj zabavi koju publici priredi na svakom svom koncertu  za ovu je godinu najavio i izlazak novog studijskog albuma, a pred njim je svakako godina ispunjena brojnim koncertima na prestižnim pozornicama širom cijele regije.

Ulaznice za Dženanov koncert na Kantarevcu u prodaji se mogu kupiti u sustavu Entrio.ba.

koncerti ljeta u mostaru – na kantarevac stižu jelena rozga, dženan lončarević i peđa jovanović!
Koncerti ljeta u Mostaru – na Kantarevac stižu Jelena Rozga, Dženan Lončarević i Peđa Jovanović!

09.08.2024. PEĐA JOVANOVIĆ

Petak, 09.08.2024. godine rezerviran je za nezaboravnu večer profinjenih emocija i romantike, jer na pozornicu Kantarevca stiže jedan od najkarizmatičnijih izvođača u regiji –  Peđa Jovanović.

Pjevač koji je svojim talentom u vrlo kratkom vremenu osvojio cijelu regiju, prije tri je mjeseca u beogradskoj MTS dvorani održao čak osam uzastopnih rasprodanih koncerata, a ove će godine održati turneju u sklopu koje će obići brojne koncertne dvorane i pozornice u regiji, pa tako stiže i u Mostar. Prije velikog  koncerta u Mostaru, nastupit će u Zagrebu, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Prošle godine je objavio aktualni studijski album „24/7“ koji je u kratkom roku oduševio publiku širom regije.  Na albumu su se našle pjesme „Ljubav, ja i ti“, „Neformalno“, „Ko zna što je to dobro“, „Ispod žita“, „Tvoj neko“, „Ide mi u životu“, „Godina za godinom“, „Dokumenta“ i „Kuda žuriš“, a Peđa je baš svakom novom pjesmom uspio dodirnuti dušu svojih fanova.

Miljenik žena Predrag Peđa Jovanović karijeru je započeo kao Peđa Blizanac u glazbenom duu Blizanci, s bratom blizancem Nenadom. Publika ga pamti i kao markantnog klavijaturistu Lexington benda, a otkako je krenuo s uspješnom pjevačkom solo karijerom, na koncertima Lexington benda se pojavljuje i kao poseban gost.

Koncert u Mostaru, na Kantarevcu, posebna je prilika za hercegovačku publiku da izbliza doživi posebnu emociju Peđinih pjesama.

Ulaznice za koncert Peđe Jovanovića 09.08. u prodaji se mogu kupiti na platformi Entrio.ba.

Mostar će ovog ljeta s ova tri velika koncerta svakako biti epicentar vrhunske zabave u cijeloj Bosni i Hercegovini, a fanovima velikih glazbenih zvijezda koje nam stižu na Kantarevac preostaje da čim prije nabave ulaznice za predstojeće koncerte!