Skip to main content

Pjevačica Marina Visković u posljednje vrijeme se ozbiljno posvetila komunikaciji sa svojim fanovima, budući da na društvenim mrežama objavljuje svaki svoj korak, a često traži savjete i prijedloge za odabir garderobe pred nastup, zatim za buduću pjesmu.

Yard sale-Prodaja namjestaja i bijele tehnike

Ali, ovoga puta otišla je korak dalje i zatražila od fanova da joj napišu prijedloge za potencijalni skandal kojim bi, kako kaže, prodrmala estradu. 

– Ljudi, provalila sam šta mi fali u karijeri. Meni fali skandal, dobar skandal. Ja bih da bude zabavnog karaktera, da nije ništa traumatično. Pravim konkurs, tako da pišite mi kakav skandal bi mogla da napravim pa da malo prodrmam javnost – zavapila je pjevačica u videu na Instagramu i dodala: 

marina visković - konkurs za skandal otvoren
Marina Visković – Konkurs za skandal otvoren

– Samo da se razumijemo, nemojte samo primitivne predloge skandala da se svađam, da se bijem. Ja sam urbana djevojka, meni treba neki kul skandal, nešto što još niko nije uradio.

Marina Visković traži prijedlog za skandal

Čim je objavila video, urnebesni prijedlozi su počeli da stižu, a pjevačica je gotovo na svaki odgovorila. 

marina visković želi skandal!
Marina Visković želi SKANDAL!

– Pjevačica i i modna kreatorka potencira na modernom domu i ultra mega hitovima, a uhvaćena na splavu sa kako igra na limenom stolu za 10 piva – jedna je od hit predloga, za koji je pjevačica potvrdila da nije daleko od istine. Pogledajte još neke prijedloge …