Skip to main content

Mravko Travko – Vilsonovo šetalište omiljeno je mjesto za odmor i šetnju Sarajlija svih generacija, a vikendom brojne porodice upravo ga biraju kao omiljenu destinaciju.

Mravko Travko priprema mnošto zabravnih sadržaja za sve … i male i one malo starije

Najbolji telefoni do 200 evra

Kroz šetnje u ovom dijelu grada rađale su se simpatije, nicale ljubavi koje su prerastale u brakove, a najmlađi upravo Vilsonovo šetalište biraju kao najdražu destinaciju za igranje, posebno u vrijeme vikenda kada je u potpunosti zabranjen saobraćaj.

– U subotu, 21. maja, djeca će imati odličan razlog da budu na Vilsonovom šetalištu. Naime, nakon tri godine od velikog koncerta u sarajevskoj Skenderiji, Latif & njegov pirijatelj priredit će nezaboravno druženje koje će početi u 17 sati. Latif & Mravko Travko se vraćaju još veseliji i raspjevaniji i pozivaju i male i velike na besplatan koncert. Na repertoaru će se naći hit pjesme uz koje već nekoliko generacija djece odrasta. “Mravko Travko”, “Vjeverica”, “Hvala mama” i ostale poznate melodije ispunit će srca svih prisutnih i biti radost i za velike i za male.

mravko travko
Mravko Travko vas poziva u subotu na Vilsonovo na nezaboravno putovanje kroz muziku i učenje

Koncert u Skenderiji je bio svojevrstan vrhunac rada sa djecom i za djecu, a koncert na Vilsonovom šetalištu je zapravo korak dalje, jer mališanima poklanjamo i “Mravko Travko & Lollipops – restoran za velike i male”, mjesto okupljanja mališana, roditelja i svih koji čuvaju dijete u sebi – ističe Latif Moćević.

Moćević obećava nezaboravnu zabavu koja će trajati 60 minuta.

– Latif & Mravko Travko, kao i uvijek, vode mališane na nezaboravno putovanje kroz muziku i učenje, a na sceni će nam se pridružiti još mravića iz dječijeg hora Mravko Travko, kao i naša drugarica Mravka Plavka. Dok čekamo koncert, mališani i roditelji mogu učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti lijepe nagrade na dan koncerta. Više informacija mogu saznati na Facebook i Instagram profilu. Ovo je samo početak jedne lijepe priče na Vilsonovom šetalištu koja će, vjerujem, trajati dugo godina – kaže Latif.