Taman kad smo mislili da ništa više ne može da nas iznenadi na estradi, magovi šoubiznisa Saša Popović i Suzana Jovanović nas demantuju. 

Koliko često treba vježbati ?

Vlasnica hitova “Maramče svileno”, “Džabe care” i drugih, bez ikakve medijske najave objavila je u jednom danu čak 11 novih pjesama koje je i ekranizovala javlja Grand.online 

Suzana Jovanović nakon diskografske pauze obradovala vjerne fanove

suzana jovanović - porodica na okupu, sin danijel, kćerka aleksandra i suprug saša popović
Suzana Jovanović – Porodica na okupu, sin Danijel, kćerka Aleksandra i suprug Saša Popović

Prvu od numera koju je predstavila nosi naziv “Ne idi, ne idi”, koju su za nju napisali Marina Tucaković i Goran Ratković Rale. Ono što je zanimljivo jeste da je ulogu manekena poverila turčinu za kog se njen suprug Saša Popović našalio da podsjeća na njega iz mlađih dana.

Duet koji je sve iznenadio svakako je onaj sa Peđom Mednicom. Numera nosi naviz “Ptice”, a kako pjevač tvrdi biće hit. – Srećan sam što sam imao priliku da uopšte sa njom i snimim duet, mislim da nije pesma na prvu ali da će vremenom postati zapažena- rekao je Medenica.

Prostamid - Za zdravu prostatu

Provereni tandem, Suzana i Saša Matić, ukrstili su glasove u numeri “Usamljena zver”

Nakon dueta sa Matićem, još jedno iznenađenje je duet sa dugogodišnjom drugaricom Viki Miljković. Tridesetogodišnje prijateljstvo krunisano je numerom “4 strane sveta”.

Nekada je pjevala “Džabe care sve te tvoje pare”, a sada “Da sam tvoje zlato” za koju svi komentarišu da pretenduje da nadmaši numeru koja je proslavila.

Predivna obrada pjesme “Gde si dušo gde si rano” ujedno je i posljednja numera sa novog albuma. Staro ruho u novom aranžmanu dopašće se svim ljubiteljima pravih dobrih narodnih pjesama.