Skip to main content

Poklon za zaljubljene – Alen Hrbinić i “Još si uzdah moj”

Ljubav, bilo sretna ili nesretna, oduvijek je bila pokretačka sila i inspiracija u umjetnosti i nastajanju pjesama. Upravo stihovi pjesme “Još si uzdah moj” Alena Hrbinića govore o jednoj bivšoj ljubavi i bude najljepša sjećanja na vrijeme provedeno s njom.

Betonske Kanalice Za Odvodnju

Danas na Valentinovo, Hrbinić je predstavio i videospot za ovu numeru, kao poklon svim zaljubljenim dušama, a i onima koje će možda danas to postati.

Ovu Je Pjesmu Jelena Karleuša Dobila Kao Svadbeni Poklon

Tekst i muziku je pisao Hrbinić, a režiser spota koji je snimljen u Njemačkoj je Dejan Nišević. U spotu se uz Hrbinića pojavljuje mlada manekenka Katarina Benkova.

alen hrbinić
Alen Hrbinić

– Na moje veliko zadovoljstvo, spot za “Još si uzdah moj”, sedmu po redu kompoziciju sa mog debitantskog albuma “Furam”, je konačno tu. Dan zaljubljenih je pravo vrijeme da publika uživa u kadrovima i slikama koje dočaravaju stihove ove pjesme, jer danas i svi oni koji ne vjeruju u ljubav, ne mogu ostati ravnodušni na ljubavne balade. Ovakve pjesme upravo postoje da vrate vjeru u ljubav i podsjete nas šta pokreće svijet. Nadam se da će gledaoci uživati u slikovitom prikazu jedne ljubavi, s nestrpljenjem čekam prve reakcije- kaže Alen Hrbinić povodom premijere novog spota.

Ana Bekuta: Nakon 9 Godina Veze Volimo Se Više Nego Prvoga Dana