Skip to main content

Goca Tržan i Princ od Vranje predstavili duet “Mirno”

Dvoje sjajnih pjevača Goca Tržan i Princ od Vranje u super duetu

Koliko često treba vježbati ?

Samo nekoliko dana nakon fenomenalnog koncerta u sarajevskom Domu mladih o kojem mnogi još pričaju i prepričavaju utiske, Goca Tržan je ponovo iznenadila svoje fanove! Predstavila je novi singl i prateći video spot za pjesmu „Mirno“ koja je duet sa sve popularnijim pjevačem Stefanom Zdravkovićem koji nosi umjetničko ime Princ od Vranje.

princ od vranje
Goca & Princ od Vranje u duetu "Mirno" (V1DEO)

Dvoje sjajnih pjevača je spojio hit mejker Dušan Bačić koji ujedno potpisuje muziku i stihove za pjesmu „Mirno“, a aranžer je Dejan Nikolić. Bačić je takođe režirao video spot koji prati pjesmu „Mirno“. A da je ova saradnja bila pun pogodak nema sumnje, jer pjesma i spot pršte od muzičke sinergije Goce i Princa i eksplozije emocija.

princ od vranje
Goca & Princ od Vranje u duetu "Mirno" (V1DEO)

„Dušan Bačić je za mene napisao nekoliko hitova, a kao producent Princa od Vranje, predložio je saradnju sa ovim sjajnim, vrlo talentiranim mladim pjevačem. Ova je pjesma pisana za Princa, tako da sam ja u ovom duetu zapravo njegova gošća. Čim smo je prvi puta zajedno otpjevali, vokali su nam se jako dobro složili. Pjesma je lijepa, drugačija, izuzetno je melodična i nadam se da će vam se svidjeti!“ rekla je Goca Tržan uz premijeru pjesme i video spota.

princ od vranje
Goca & Princ od Vranje u duetu "Mirno" (V1DEO)

Princ od Vranje je svakako vrlo perspektivno pjevačko ime na regionalnoj muzičkoj sceni. Podsjetimo, bio je jedan od favorita na ovogodišnjem izboru Pjesme za Evroviziju u Srbiji s pjesmom „Cvet sa Istoka“.  

Inače je po struci profesor Norveškog jezika, a sve upućuje na to da je pred njim blistava muzička karijera u kojoj će mu sigurno pomoći i ova saradnja s Gocom Tržan.

princ od vranje
Goca & Princ od Vranje u duetu "Mirno" (V1DEO)

„Saradnja s Gocom je bila nevjerovatna. Ona je izuzetna umjetnica i prava muzička profesionalka. Naša energija je u ovom duetu i u video spotu naprosto eksplodirala! Vjerujem da će publika to osjetiti“, komentirao je Princ, a nije propustio naglasiti da mu je posebna čast raditi s Gocom:  „Ja od malena znam za Gocu Tržan i moram reći da mi je velika čast pjevati sa njom. Još kao mali sam obožavao Gocin duet sa Tošetom Proeskim ‘1200 milja’ i ovu sam saradnju stvarno priželjkivao.

Fanovi  Goce Tržan i Princ od Vranje sigurno će uživati u ovoj ljetnoj muzičkoj poslastici i atraktivnom video spotu!

Fotografije:

sa seta, priv. arhiva,

fotografije Goce Tržan: Mirnes Mašić (Ekskluziva.ba), fotografija Princa: Dejan Miličević