Skip to main content

Sarajevo je i ove godine jedna od najpoželjnijih destinacija za novogodišnje praznike i doček Nove godine.

Sarajevo i gosti slavili su u brojnim kafićima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima u cijelom gradu, koji su pripremili zanimljive sadržaje i programe za Novu godinu.

Najplaćeniji IT poslovi TOP 5

Sedmicama unazad svi kreveti u sarajevskim hotelima su bili rezervisani, a tražilo se mjesto više za  novogodišnje proslave u hotelu Hills u kojem je pjevao Halid Bešlić, u hotelu Terme za nastup Enesa Begovića, Radon Plazi za Nenu Murića…

sarajevo
Sarajevo - U hotelima tražilo se mjesto više, koje poznate osobe su bile na nastupima Halida Bešlića i Enesa Begovića

Brojne poznate ličnosti uživale su na nastupu Halida Bešlića. Faruk Hadžibegić, Fahrudin Pecikoza, Selmo Cikotić, Duška Jurić, Belmin Karamehmedović, Osman Džiho i mnogi drugi uživali su u prepunoj sali hotela na Ilidži.

Svi posjetioci su se raspitivali i za veliki koncert Halida Bešlića u olimpijskoj dvorani Zetra koji je zakazan za 11. mart i  za koji će se sigurno tražiti karta više.

sarajevo
Sarajevo – Veselo je bilo i nekoliko stotina metara dalje. Enes Begović zajedno sa svojim bendom napravio je nezaboravnu atmosferu, a gosti na njegovom nastupu su bili iz svih krajeva Evrope.
sarajevo
Sarajevo - U hotelima tražilo se mjesto više, koje poznate osobe su bile na nastupima Halida Bešlića i Enesa Begovića

Tako su Nihad Prijić i Selmir Malić, naši uspješni poslovni ljudi koji žive u Austriji, zbog Enesa prešli stotine kilometara. Istinski su uživali sa svojim porodicama i nisu se pokajali što su uz Begovića dočekali ulazak u 2023. godinu. U najluđoj noći uz Enesa Begovića uživali su i poznati sarajevski biznismeni i sportisti.

Pogledajte kako je bilo na nastupu Halida Bešlića …

https://www.facebook.com/watch/?v=1361231988038142&extid=CL-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&ref=sharing