Skip to main content

PREMIJERA – Nataša Bekvalac & Saša Matić – Prevaranti

Nataša Bekvalac i Saša Matić prijatno su iznenadili sve ljubitelje dobre pjesme sa svojim duetom “Prevaranti” za koji je tekst napisao Dragan Brajović Braja dok muziku i aranžman potpisuje Dejan Kostić.

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

Svaka riječ za zvijezde koje sijaju na estradnom nebu preko dvadeset godina je suvišna. Najbolje je samo prenijeti njihove impresije.

sasa
Nataša Bekvalac & Saša Matić - Prevaranti (V1DEO)

‘Prevaranti. On i ja. Oduvijek sam mu se divila i pred njegovim glasom i bićem uvijek stajala mirno. Sada je čast pripala baš meni da leđa o leđa, rame uz rame stanem uz njega. Sa ljubavlju i velikim poštovanjem. O pjesmi i muzici se ne govori zato ni ja neću. Dragi Saša hvala ti što si me istrpio, sve želje ispunio i što si džentlmen kakav se rijetko sreće. ❤ – napisala je Nataša.

Ona je oduvijek bila sinonim za emociju, dosljednost sebi i sve što je dotakla pretvorila je u ljubav. Od prve do posljednje pjesme traju i pričaju umjesto nje o njoj. Naša pjesma pričaće sad umjesto nas. Morala se desiti. I hvala ti draga što sam je mogao otpjevati baš sa tobom! ❤ nadovezao se Saša …