Jasna Gospić kaže nam da je ovo “Tirkizni raj”. I drugi se slažu da bi se u ove dvije riječi mogli opisati Maldivi, otočna država u Indijskom okeanu koja se sastoji od oko 12.000 pješčanih otočića, na kojima u posljednje vrijeme odmaraju brojne sportske i muzičke zvijezde iz regiona.

Koliko često treba vježbati ?

Jasna Gospić po drugi put na Maldivima

Na Maldivima je sa suprugom Dejanom uživala i Jasna.

– Već drugi put sam na Maldivima i nadam se da ću doći opet. Ovo je zaista raj na zemlji. Ne znam šta bih izdvojila kao najljepše – božanstveno more, bijeli pijesak, fantastičan vazduh, uslužnost osoblja, atmosferu, sve je zaista nestvarno lijepo – kaže ona.

jasna gospić u"raju"
Jasna Gospić odmarala i uživala na Maldivima

Naša muzička diva ovaj put je u lijepom društvu odmarala u resortu Sun Siyam Iru Veli.

– Do njega se leti hidroavionom, što je također fantastičan doživljaj. Atmosfera toliko nadahnjuje da je idealna za kreativan rad, komponovanje, pisanje, stvaranje onog šta ko voli. Suprug Dejan i ja već dugo svuda putujemo sa našim kumovima Almom i Vedranom, jer u dobrom društvu je još ljepše.

Ono što je u ovom trenutku najljepše je da na Maldivima nema koronavirusa. Svi stižu testirani, negativni i puni pozitivne energije. Na izlasku iz aviona skidate masku i stavite je tek kada se vraćate na aerodromu – kaže Jasna koja se zahvalila Sanji Papić za fantastičnu organizaciju nezaboravnog odmora na Maldivima.