Skip to main content

Latif i Mravko Travko – Više od hiljadu djece sa svojim roditeljima danas je na Vilsonovom šetalištu istinski uživalo u besplatnom koncertu.

Latif i Mravko Travko, nakon tri godine od velikog koncerta u sarajevskoj Skenderiji, priredili su nezaboravno druženje, a osmijesi na licima najmlađih najbolje govore koliko su uživali u ovoj muzičkoj bajci.

Najbolji telefoni do 200 evra

latif i mravko travko
Latif i Mravko Travko na Vilsonovom

Latif i Mravko Travko izveli su pjesmice uz koje već nekoliko generacija djece odrasta. “Mravko Travko”, “Vjeverica”, “Hvala mama” i ostale poznate melodije djeca su horski pjevala sa svojim roditeljima.

Latif i Mravko Travko vodili su mališane na nezaboravno putovanje kroz muziku i učenje, a na sceni im se pridružilo još mravića iz dječijeg hora Mravko Travko, kao i njihova vjerna drugarica Mravka Plavka.

latif i mravko travko & mravka plavka
Latif i Mravko Travko & Mravka Plavka

Hvala na prelijepom druženju na Vilsonovom šetalištu za koje nas vežu mnoge lijepe uspomene. Družili smo se i zajedno pjevali. Koncert na Vilsu je zapravo korak dalje, jer mališanima poklanjamo “Mravko Travko & Lollipops – igraonica i restoran za velike i male”, mjesto okupljanja mališana, roditelja i svih koji čuvaju dijete u sebi. U budućnosti Mravko Travko je svoj dom našao na prelijepom Vilsonovom šetalištu – kaže Latif Moćević.

latif i mravko travko
Latif i Mravko Travko napravili pravu čaroliju danas na Vilsonovom

Koncertu je prisustvovao i načelnik Hasan Tanović, koji je još jednom pokazao da podržava sve pozitivne priče i događaje u Novom Sarajevu. I brojne poznate ličnosti iz kulturnog i javnog života uživale su sa svojom djecom na koncertu. Svi su čestitali Latifu Moćeviću i njegovim saradnicima i prezadovoljni otišli svojim domovima.