Skip to main content

Nijaz Tepić Noor nakon višegodišnje pauze publici će u narednih pet dana predstaviti dva nova singla, koji će najaviti izlazak novog albuma.

Najbolji telefoni do 200 evra

Kao i na prethodnim muzičkim projektima Noor je okupio vrhunske muzičare, a CD će se pojaviti pod markicom Hayat Productiona.

nijaz tepić noor, mustafa behmen i rifet čamdžić
Nijaz Tepić Noor prekinuo višegodišnju pauzu i objavio singl "A tebe nema"

Tepić je danas publici predstavio singl “A tebe nema”.

nijaz tepić noor
Nijaz Tepić Noor prekinuo višegodišnju pauzu i objavio singl "A tebe nema"

Nakon duže pauze objavljujem dvije nove pjesme. “A tebe nema” je danas pred publikom, a pet dana poslije moći će čuti i “Sa tobom sam bio”. Na ovom albumu muziku i tekstove sam radio sam, dok je za aranžmane bio zadužen Sinan Alimanović, koji je svirao i klavire. Gitare su svirali Vernes Ljuštaku i Mustafa Mujo Behmen, bas gitaru Kenan Imamović, a bubnjeve Vladimir Kostadinović.

Na pojedinim pjesmama prateće vokale je pjevao Alen Lemešević, a na jednoj pjesmi sopran saxofon je svirao Ismar Porić. Sve je snimano u studiju muzičke produkcije BHRT-a. Vokali, kao i mix i mastering su urađeni kod Marina Meštrovića u studiju „Amadeus“. Za spotove je bio zadužen moj stalni saradnik i prijatelj Muris Beglerović – kaže Nijaz Tepić Noor.