Skip to main content

“Ruža uvela” osvojila region: Svi pjevaju duet Anida Ćušića i Osmana Hadžića

Osman Hadžić i Anid Ćušić zajedničkom pjesmom “Ruža uvela” osvojili su simpatije publike širom regiona.

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

Anid je autor teksta i muzike za ovaj duet koji se već uveliko pjeva po diskotekama i klubovima u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji…

“Da uzme srce moje, da kaže šta mi fali, da kaže da je njeno, opet duplo slagala bi. I ove usne moje, da ljubi nije htijela, u zoru se sama budi, ruža uvela”, stihovi su ove pjesme bez koje se sada ne može zamisliti dobar provod u najpopularnijim objektima širom regiona.

ruza uvela
"Ruža uvela" osvojila region (V1DEO)

Anid Ćušić je najtraženiji mladi pjevač iz Bosne i Hercegovine, za kojeg Osman Hadžić ističe da je kompletna ličnost, dobar čovjek, muzičar i kolega.

Da je publika oduševljena duetom potvrđuju i komentari na društvenim mrežama i na YouTubeu.

“Duet koji je zapalio društvene mreže”, “Dva divna i vrhunska pjevača, kakav divan spot i pjesma”, “Dva vrhunska vokala i odličan spoj. Svaka čast”, “Svaka čast za duet. Bravo za tekst, muziku, aranžman i, naravno, kako ste otpjevali”, “Kako dobar duet, svaka čast. Obojica imaju dobar glas”, samo su neka od mišljenja onih koji su čuli i uživali u ovoj pjesmi.

Mostarski slavuj, kako kolege zovu Anida, polako se priprema za svoju prvu turneju po Americi u sklopu koje će u decembru održati 15 koncerata, od kojih sedam sa Darom Bubamarom.