Skip to main content

Saša Matić najavio koncert u Ljubuškom – Spektakl koji su svi čekali!

Jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača, Saša Matić, upravo je najavio koncert u sportskoj dvorani Ljubuški, 30.04.2024., a ulaznice za ovaj koncertni spektakl su već krenule u prodaju!

Salo na trbuhu – 10 najboljih savjeta za gubitak sala

Nakon što je prošle godine u rekordnom roku rasprodao dvije Arene Zagreb, dvije Arene u Splitu, dvije dvorane Gradski vrt u Osijeku te ove godine održao veliki broj rasprodanih koncerata po regiji, Saša Matić zakazao je koncert u Ljubuškom 30.4.2024.

matic
Saša Matić najavio 30.04. koncert u Ljubuškom

Miljenik publike, koji je više od 20 godina u samom vrhu regionalne muzičke scene, odavno je dobio epitet kralja balada, upravo zahvaljujući svojim hitovima poput pjesama „More tuge“, „Nađi novu ljubav“, „Samo ovu noć“, „Kralj izgubljenih stvari“, „Sto svirača“, „Idemo anđele“, „Poklonite mi nju za rođendan“ i brojnih drugih.

Sve ove bezvremenske hitove, kao i brojne druge velike hitove karizmatičnog pjevača i kantautora, publika će imati priliku slušati uživo u Ljubuškom.

Ulaznice za iščekivani koncert u pretprodaji se mogu kupiti putem ticketing platforme Entrio.ba ili platforme Adriaticket.

foto:arhiva K.Media